Sonu şampiyonluk olmalıydı. Bu sezon korkunç bir kırılma yaşadık. Sezon sonu felaket doğranmıştık, hocanın da büyük hataları olmuştu. Yönetim zaten varla yok arası bir yerdeydi neye yaradıkları büyük soru işaretiydi

Toparlamamız üç sezon sürdü

Sonu şampiyonluk olmalıydı. Bu sezon korkunç bir kırılma yaşadık. Sezon sonu felaket doğranmıştık, hocanın da büyük hataları olmuştu. Yönetim zaten varla yok arası bir yerdeydi neye yaradıkları büyük soru işaretiydi

Belhanda kadro dışı kalmasa sampiyonduk

Dediklerin dogru ama bjkyi öyle böyle kollamadılar renkdas bu yüzden kaybettik

Belhanda kadro dışı kalmasa sampiyonduk
yönetim hiçbir işe yaramadığı gibi eksi yazdı bi de
sonradan tabii kör öldü badem gözlü oldu ama rezalet bir yönetimdi
Dediklerin dogru ama bjkyi öyle böyle kollamadılar renkdas bu yüzden kaybettik
onu da doğrandık kısmının içine ekledim
fakat düşünsene mesela kaç sezondur Fb onlardan beter kollanıyor
yalnız ben Gs takımının son düzlükte bu sezonki gibi doğrandığını bir daha asla görmedim
sezon başları ortaları doğrayıp son düzlükte o riski alamıyorlar örneğin şimdilerde
bizim de hatalarımız vardı

Akbaba Denizli‘de penaltiyi kacirmasa sampiyonduk

Geri
Üst Alt