iyi oynadikta bi türlu maçi koparamiyoruz son 15 dk pozisyon bulamadik dogru duzgun ilk verkac cok güzel ama sonrasi gelmiyor top kaptiriyoruz.Uzun ara paslar lazim.

Bu arada ikinci yarı atak yapacağımız kanat kötü diyoruz da biz muhammet ile kanatlara indiriyoruz zaten. Kötü caminin olduğu yerde havadan oynuyoruz. Oyunda değişim olacağını sanmıyorum. Yine biz baskılı oynarız ama kontra yememek için akıllı oynamamız lazım bunun içinde orta sahada press yapmak gerekir. Yada yaslanacağız bekleyeceğiz her topu dan dun uzaklaştıracağız.

Kerem bugünki performansından sonra ilk 11 deli yerini garantiledi. Kılınçta böyle oynamaya devam ederse Taylan-Gedson-Emre-Kerem-Onyekuru-Muhammed 6 lısı güzel olacak

Aynen öyle. Arkadan da bekler destek verdiğinde inanılmaz hareketli ve mücadeleci 8 oyuncuyla oynuyor olacağız.

Bu bermat zeminda teknik yerine ayakda duracak oyuncu sart , onun icin babeli cikarir orta sahaya bir oyuncu daha alirdim. Ömeri de direkt cikarir yedlin sag linnesi sola cekerdim , keremide sol acik olarak oynatirdim, yedlin ikinci yari sag koridoru tek basina bir sekilde idare eder

Gedson'un o kadar maç eksiği olmasına rağmen hemnde bu zemindeki mücadelesini çok beğendim.

İngiltere'deki antrenman temposu bizim maçlardan kat kat daha sert. O yüzden gelen oyuncular önceki takımında as oyuncu olmasa bile burada çıkıp takır takır oynuyor genelde.

Yorumlarin aksine Gedson'u begendim Maç eksiği ve fizik olarak hazir olmadigi halde böyle kötü bir zeminde iyi mücadele etti ama 2. Yariya Taylan ile başlanmalı, uzun paslarda isabet orani yüksek Taylan'in, Babel kötü ama bu zeminde şut çekebilecek tek oyuncu o bence, yoksa Onyekuru ile devam edebiliriz 2. Gol gelmeden degisiklik yapmayacak gibi hoca..

Geri
Üst Alt