MUSLERA
YEDLIN DONK MARCAO EMRE
TAYLAN
EMRE K. GEDSON BELHANDA ONYEKURU
MOHAMED

Linnes sol bekte Kerem ise sağ açıkta olmalı, Orta sahada hocanın Gedson'u kullanacağını umuyorum yanında Kılınç veya Belhanda olabilir farketmez orası. Luyindama süre bulsa iyi olur ama Donk-Marcao devam eder.

....................muslera..................
Yedlin....donk/luyi...marcao..linnes
.....................taylan.....................
.............gedson.......emrek..........
Kerem.............mos..............onye

Tahminimce yine baska kadroyla cikacak hoca, bakalim.
Bu kadroyla Alanyayi 2ci yari ezdik. Kontraatak Takimi olduklari Halde hic cikamadilar cünkü topun yüzünü bile göremediler. Buna ragmen yine baska kadroyla cikacarsa yanlis secim yapmis olur hoca.

Feghouli yokken Babel sağ açıkta kötü oynuyorken Gedson'u sağ açıkta oynatsak keşke. Hem Yedlin'in savunma zaafını ortadan kaldırır hemde hızlı teknik bir oyuncu olduğundan topla dribling yaparak adam eksiltebilir.

Falcao ısınırken sakatlansa da oyuncu değiştirme hakkımız gitmese.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli yokken Babel sağ açıkta kötü oynuyorken Gedson'u sağ açıkta oynatsak keşke. Hem Yedlin'in savunma zaafını ortadan kaldırır hemde hızlı teknik bir oyuncu olduğundan topla dribling yaparak adam eksiltebilir.
Sağ kanat Keremindir

Oyuncu devşirmeye gerek yok

....................muslera..................
Yedlin....donk/luyi...marcao..linnes
.....................taylan.....................
.............gedson.......emrek..........
Kerem.............mos..............onye

Tahminimce yine baska kadroyla cikacak hoca, bakalim.
Bu kadroyla Alanyayi 2ci yari ezdik. Kontraatak Takimi olduklari Halde hic cikamadilar cünkü topun yüzünü bile göremediler. Buna ragmen yine baska kadroyla cikacarsa yanlis secim yapmis olur hoca.
emre yerine etebo olabilir bu kadroda denge unsuru olarak

Sağ kanat Keremindir

Oyuncu devşirmeye gerek yok
Sağ kanat Kerem'in mi? Adam daha ilk 11'de maça başlamadı. Keşke sağ kanat Kerem'in olsa bende çok isterim ama oynatmıyor adam. Feghouli ve Oğulcan yokken bile oynatmıyor, Babel'i oynatıyor orada Kerem'i yinede oynatmıyor. O yüzden Gedson dedim hem iki yönlü olduğu için Yedlin'in savunma açığınıda kapatabilir. Kerem'i oynatsa zaten Gedson demezdim.

Sağ kanat Kerem'in mi? Adam daha ilk 11'de maça başlamadı. Keşke sağ kanat Kerem'in olsa bende çok isterim ama oynatmıyor adam. Feghouli ve Oğulcan yokken bile oynatmıyor, Babel'i oynatıyor orada Kerem'i yinede oynatmıyor. O yüzden Gedson dedim hem iki yönlü olduğu için Yedlin'in savunma açığınıda kapatabilir. Kerem'i oynatsa zaten Gedson demezdim.

O hususta %100 katılıyorum rdaşım

emre yerine etebo olabilir bu kadroda denge unsuru olarak
Önlemek adina degil oynamak adina kadroyla cikmamiz lazim.
Etebo oynarsa ancak taylanin yerine oynar. Etebo oynarsa cift önlibero gibi olur bunada tr liginde gerek yok.
Daha Güclü rakiplere göre Olabilir ama kontra oynaman gerek 2 önliberoyla bizim oyun daha çok oyun Kurmakla meskul.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt