İnş puan kaybı yaşamayız hava muhalefeti nedeniyle, sonra bu saati siz istediniz ağlamayın derler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sezon sonu bir daha görüsmemek ümidiyle hepsini postalayacagiz bunlarin insallah

maca cikmayan adamlarla isimiz olmamali

müzmin sakatlar ve mac satanlara yer verilmemeli artik

emre tasdemiri saracchisi fegholisi falcaosu artik kabak tadi vermeye basladi

egoist babel gibiler de dahil..
Bende öyle umuyorum ama Feghouli ve Falcao'yu gönderemeyiz. Geçen senede aynı muhabbetler oluyordu o zamanda gönderemeyiz demiştim. Bu maaşları bunlara dünyanın hiçbir yerinde vermezler. İkiside önümüzdeki sezon kalacak ve sözleşmelerinin son senesi, yani 1 yıl daha egolarını tatmin edecekler ne yazık ki. Ondan sonra umuyorum ki böyle yüksek maliyetli transferler yapılmaz.

Karlı maçlarda bi şekil yeniyoruz

yakın tarihte
Juve maçı
Akhisar maçı mitro
bide melonun ilk sezonunda öğlen oynadığımız karlı bi antalyaspor maçı vardı ömer çatkıçtı kalecileride

varmı yakın tarihte karda takıldığımız maç

10 senedir hadi çatıyı kapatmayı geçtim bi naylon,bi muşamba bi bim poşetiyle falan örtemiyosak çatıyı çüş yani

en kötü verin sucuk ekmeği karşılığında uadan eski koreografileri alıp birleştirin onla kapatın

Saat 23.56 da maç sonucunu vericem

evi barkı rivayı floryayı satın oynayın

Bu ülkede buz pistinin soğutmasıni çok yakıyor diye kapatan insanlar var .yakın zamanda duyduğum bir haberdi herşey olur bu ülkede .

8961CB03-D8C0-4F98-8C3E-D117249D6E0E.webp

Stadımızın üstünü kapatmayı ne zaman akıl edecez acaba...

Yok kolonlar taşımıyor yalanı kaç yıl daha sürecek...

O süper kolonlar tt arena stadı gibi 3 tanesini taşır

Senede 1 maç kar yağışına denk gelecek diye çatı kapatılmasına milyon eurolar verilmez bana göre. İstanbul'un iklimi çok değişti yılda 1-2 gün anca kar yağıyor o da sepken.

10 senedir hadi çatıyı kapatmayı geçtim bi naylon,bi muşamba bi bim poşetiyle falan örtemiyosak çatıyı çüş yani

en kötü verin sucuk ekmeği karşılığında uadan eski koreografileri alıp birleştirin onla kapatın
naylonla olacak iş değil renkdaş. 100lerce kilo kar birikince çöker. hatta teknik bilgim yok ama yoğun kar yağışında kapanabiliyor olsa dahi kapatmayabilirler bu tarz çökme olayı olabileceği için. onun yerine koruyucu örtü ile örtülü zaten şuan. maç saatine yakın kaldırılacak. yani üstü kapalı ya da değil maç saati için konuşacak okursak değişen bir şey olmaz.

maç anı için konuşacak olursak üstü kapalı maç oynanması bildiğim kadarıyla yasak. gene bir şey değişmez. yoğun tipi şeklinde kar yağışı olmazsa alttan ısıtma ile sorunsuz şekilde maç tamamlanır. juventus maçındaki gibi bir tipi olursa o zaman ertelenir

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt