Muslera
Yedlin donk marcao emre
Taylan
Belhanda fernandes
Kerem muhammed onyekuru

Muslera
Yedlin Donk Marcao Linnes
Taylan
Kerem Gedson Belhanda Henry
Mustafa
Okan, Luyindama, Etebo, EmreK, Babel

Lütfen Ömer ve Akbaba oynamasın artık. Lütfen.
Arda ve Feghouli de artık geri dönsün.

Gedson hazır değil dedi Terim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nasıl bir sınavdan geçiyoruz allahım ne zaman götümüz kalksa biri zınk diye oturtuyor sonra tekrar götümüz kalkıyor nasıl bir döngü bu

Babel'i sağ açıkta oynatma malligini bir daha asla yapmayız umarım Feghouli yetişirse o oynar yetismezse sağ açıkta Kerem ya da ogulcandan biri oynar ilk tercihim kerem

Muslera
Taylan
Feghouli Gedson Belhanda Onyekuru
Mohammed

Muslera
Taylan
Feghouli Gedson Kılınç Onyekuru
Mohamed

Yedekler ; Okan - Luyindama - Ömer - Etebo - Belhanda - Kerem - Oğulcan - Babel

Arda veya Feghouli'den 1 tanesi her maç sahada olmalı yoksa oyun kurma anlamında sıfırlanıyoruz.

......................... Muslera..............
..... Luyindama... Donk... Marcao......
Yedlin.. Etebo.. Taylan.. Gedson.. Linnes
............. Mohamed... Onyekuru.............

Korktuğum bi maç oldu alanya maçından sonra.Oyuncularda çok rehavet var ve bu malesef kötü düşünmeme sebep oluyor.Hoca donktan vazgeçmezse sıkıntı.Konya maçında luyindamanın saçmalamasının en büyük sebebi donktu.Hep onun kademelerine de girdi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizim oynamak istediğimiz sistemin yedek oyuncuları yok her oyuncumuz hazır ve nazır olursa çok iyi oynarız ama bi bakıyon soso gitmiş bi bakıyon saatçi ölmüş sistem hep aksıyor dua edelim kaza bela başımıza gelmesin şu takım tam hazır maçlara çıksın

Ben olsam orta sahada Etobo'yu kesin oynatırdım. Antep ve Başak maçlarında orta sahayı kaybetmemeyi bu elemana borçluyuz. Fener maçında da girdikten sonra faydalı oldu. Bugünkü Alanya maçında da orta sahaya güç ve dinamizm kattı. Belhanda vs oynayacağına Etobo oynasın.

Gedson yedek başlasın yine, tam hazır değil.

--------------Muslera----------
Yedlin-Donk-Marcao-Ömer
—------------Taylan------------
Kerem--Kılınç--Etobo-Onyek
----------------No:31----------

Böyle oynarsak rahat yeneriz gibime geliyor. Enerjik ve istekli bi takım olsun. Donk yerine Luyi de oynatılabilir.

3 puan demiştim vazgeçtim. Bu takımın yeni bir zaafını hocamız çıkardı. Bu yüzden babel oynayacaktır.

Bir maçı da ilk yarıdan bitirelim lütfen. Kolay maç yok. Mücadele, hırs, istek, yardımlaşma olmadan sonuncuyu bile yenmek zor. 1-0, 2-0 lar da artık güven vermiyor. Takımın 90 dakika konsantre olması lazım. Mümkünse Babel, Ömer, Emre Akbaba yedekte otursun. İhtiyaç da olmasın onlara.

Umarım sol bekte Ömer Bayram oynamaz. 90 dakika bu ızdırabı çekmesin taraftar. Barış Özbek'ten sonra gördüğüm en kotu futbolcu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt