muslera
Yedlin-luyindama-marcao-sara
Taylan
Feghouli-gedson-arda-kuru
Mohamed

acilen sakatları iyileştirip şu kadroyu ideal 11 yapmalıyız. Bu kadrodan çok muazzam oyunlar bekliyorum​

Muslera

Yedlin - Luyindama - Marcao - Linnes

Taylan

Kerem - Belhanda - Gedson - Onyekuru

Mostafa

9E58882B-41EB-434F-B02F-5574792BD457.webp

Terimin defanstan itbaren oynatmak istediği pas oyununu Luyindama ile oynayamayız. O yüzden kadrolara Luyindama yazmayın. Biri sakat cezalı olmadıktan sonra oynatmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terimin defanstan itbaren oynatmak istediği pas oyununu Luyindama ile oynayamayız. O yüzden kadrolara Luyindama yazmayın. Biri sakat cezalı olmadıktan sonra oynatmaz.

Her mesajında Luyindama'ya bok atacağına diğer hata yapanları da yaz arada.

İçinde Luyindama geçmeyen mesajın yok neredeyse.

Maca ciddiyetle onde presle baslayip ilk yarida fisi cekmeliyiz skor gelmedikce mac zora girer

Her yorumunda Luyindama’ya salliyorsun, neden? Diger kotu oynayan oyunculari elestirdigini gormedim, sadece Luyindama’ya salliyorsun. Ilginc.

Pazar günü oynanması gereken ümraniyespor-eskişehir maçı beklenen kar yağışı nedeniyle cumartesi gününe alınmış..

Bizim maçı da alsanıza arkadaş cumartesi gününe..

k.paşa'ya karşı genelde zorlanıyoruz.

son yıllarda sadece geçen yıl deplasmanda oynadığımız maçı rahat aldığımızı hatırlıyorum. o zaman çok kötü durumdaydılar.

belki yine zorlanırız ama kazanmak şart. sonrasında alanya deplasmanında puan kaybetme ihtimalimiz yüksek. burada hata yapamayız.

Muslera
Yedlin Donk Marcao Linnes
Taylan
Ogulcan/kerem Gedson Belhanda Onyekuru
Muhammed

Luyindama'yı yeniden görmeyi çok istiyorum ama Terim üstünü çizdi bence. Kolay kolay göremeyiz artık.

Şu feg nerelerde yav bu yıl 11-12 maç kaçırdı çok kaliteli ve iyi katkı veriyor oynadığında ama sezon sonu bence gitmesi gereken adamlardan biri hem sakatlık problemi hem de yüksek maaşından dolayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugünkü alanya yenilgisindeki ilk yarı / 2. yarı oyun farkı gösterdi ki
koşmayana, çalışmayana, takım oyunu oynamayana ekmek yok

5 maçtan 4’ünde takım oyununu bozan Babel ve Belhanda oynamamalı

Akbaba zaten oynamamalı

Bunu yapmalıyız artık

—————-Muslera
Linnes - Donk - Marcao - Saracchi
——————Taylan
Kerem - Etebo - Gedson - Onyekuru
—————-Mustafa

Luyindama'yı yeniden görmeyi çok istiyorum ama Terim üstünü çizdi bence. Kolay kolay göremeyiz artık.
Antrenmanlara gec geliyormus, biraz sorunlar var bu tur konular da . Yoksa hoca kotu oldugunu bilse bile geri kazanmak icin gider koyar ilk 11 e. (orn: emre akbaba)

Aynı konsantrasyonla aynı ciddiyetle lige devam etmeliyiz
Şu an tek sıkıntılı bölge sol bek gibi görünüyor
Orayı da Saracci iyileşene kadar bir şekilde idare edeceğiz

Geri
Üst Alt