Emre Kılınç. Emre Akbaba’ya da sallıyorum :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben sadece Luyindama’ya salladigini goruyorum. Oynamadigi zaman bile salliyorsun. Oyuncuyu begenmeye bilirsin, ben de Omer’i, Donk’u ve Belhanda’yi begenmiyorum ama senin gibi devamli bok atmiyorum.

tr kupası rehavet oldu bence, hoca için de Babel'i kazanırım diye hala ısrar etmesi büyük hata, ideal orta saha Gedson-Taylan-Feghouli olacak gibi duruyor, sağ tarafa Emre/Oğulcan/Kerem 3ünden birini seçip çıkmalı,sol bek içinse sezon sonu mutlaka transfer lazım

yüreklerinize su serpecek bir görsel bırakıyorum
1613025946492.webp

Kupa maçları bizim için hep rehavet olmuştur bunu değiştiremiyoruz nedense, aklıma 2 sezon önceki Erol Bulut'lu Malatya eşleşmesi geldi önce kupada oynadık iç sahada 0-0 pozisyonsuz sıkıcı bir maç sonra lig maçını oynadık içerde aynı takımla ve sonuç baskın bir oyun 3-0 ne değişti ? Hiç bir şey. Aynı Malatya'yı deplasmanda 5-2 yendik, şimdi Alanyaspor aynı takım benim gözümde, haftaya onları da yeneceğiz. Velhasıl Kasımpaşa maçı çok farklı olur biz hiç bir zaman kupa maçlarında kırılma yaşamayız.

Babel'in bu takımda işi ne hala anlamıyorum. Galatasaray'ın kanatları statik oynamaz. Biz asla böyle bir takım olmadık.

Mostafa 3 gol yazin bi kenara

babeli kanat oynatıp küfrettirmez diye dusunuyorum hoca

kerem topu alıp akıyor bu çocucu enazından 45 oynatmalıyız artık

Tam 6-0 lik mac

Sol bek Ömer Bayram sağ kanat Babel ortada Belhanda yanında Akbaba arkalarında Donk üfff yazarken elim ayağım titredi

Alanya gibi oynarsak zorlanmadan yeneriz yok dünki Gs gibi oynarsak yine puan kaybı olur.

Geri
Üst Alt