Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamlara ek olarak Donk da sahada olacak cezası bittiğinde Arda da döner takıma sakatlığı geçerse Feghouli de eklenir ohh durduğumuz yerde oynarızbabel ve belhanda aynı anda oynatmak takımı kitlemek demek oynamasınlar
bu maçta belhanda oynadı babel oynadı ne oldu keşke alt yapıdan adam oynatsaydın
kerem var çocuk ısrarla formayı istiyor
Gerçekten bunun kadar salak bir futbolcu görmedim hayatımda. İddia ediyorum herhangi bir süper lig takımında bile oynayacak beyin yok. Klasik PTT topçusu.Halen Omer’i kadrolarina yazanlar var. Bizim taraftar gercekten aci cekmekten hoslaniyo![]()
takımın en iyi orta çeken oyuncusu ama her maç bir tane sıfıra inip dışardan falsolu top çeviriyorGerçekten bunun kadar salak bir futbolcu görmedim hayatımda. İddia ediyorum herhangi bir süper lig takımında bile oynayacak beyin yok. Klasik PTT topçusu.
Ortasına s*çayım ben onuntakımın en iyi orta çeken oyuncusu ama her maç bir tane sıfıra inip dışardan falsolu top çeviriyor![]()
Feg sakatbelhanda feg ile değişmeli.
renktaş hayalinde bile işkence çekiyoruz rahat rahat kazansak yaJuventus maçı gibi bir ortam bekliyorum. Son dakikada Mohammed topu kafa ile indiriyor Gedson sağ çaprazdan sert vuruşu ile topu kaleye kalecinin çaresiz bakışları arasında gönderiyor. Ve goool. Allahım goool.
umarım bir an önce döner.artık belhanda ve emre akbaba görmek istemiyorum orta sahada.o kadar gamsızlar ki.Feg sakat