babel ve belhanda aynı anda oynatmak takımı kitlemek demek oynamasınlar
bu maçta belhanda oynadı babel oynadı ne oldu keşke alt yapıdan adam oynatsaydın
kerem var çocuk ısrarla formayı istiyor
Bu adamlara ek olarak Donk da sahada olacak cezası bittiğinde Arda da döner takıma sakatlığı geçerse Feghouli de eklenir ohh durduğumuz yerde oynarız

Nedir bu karamsarlık yahu alırız ne oldu sanki. Dün ilk devre bir şok yaşadık sonra düzelttik ligde rehavet olmaz dünkü sonuç hayrımıza olacak Aslan gibi alacağız maçı görürsünüz

Esas sınav kasımpatı maçı değil deplasmandaki Alanya maçı hoca bey yine aynı şekilde çıkarsa orada da tabeleya bol bol.bakar

Gerçekten bunun kadar salak bir futbolcu görmedim hayatımda. İddia ediyorum herhangi bir süper lig takımında bile oynayacak beyin yok. Klasik PTT topçusu.
takımın en iyi orta çeken oyuncusu ama her maç bir tane sıfıra inip dışardan falsolu top çeviriyor :D

şampiyonluk ateşinin harlanacağı bir maç

87 senesi kışındaki gibi kar yağacak diyorlar 110 - 140 cm arası kar bekleniyor.

Kerem, gedson, mısır çöllerinden gelen momo bakalım napcak bu güreşte

Tff hazır kuyruğumuzu sıkıştırmışken iptal felan beklemeyin

Alanyaspor maçında yenilmiş olmamıza sevinecek halim yok tabii ama hayırlı bir yenilgi oldu bu. Keşke Alanyaspor'a yenilip onlara karşı son 5 maçtaki 4. mağlubiyetimizi alacağımıza başka bir takıma yenilseydik diyebilirim ama. Onun dışında Alanyaspor maçındaki yenilgi artık sadece lige odaklanmamızı sağlayacak ve bu maça zımba gibi çıkacağız. Alanyaspor maçındaki yenilgiyi ligde alsaydık daha üzücü olurdu. Derbi galibiyetinin bir manası kalmazdı.

Son olarak Alanyaspor deplasmanından mutlaka galibiyetle dönmeliyiz. Yeter artık.

Kar falan hikaye ya ne zaman böyle günler öncesinden reklamı olsa bir şey yağmadı 😅

Kim oynasin omer yerine tasdemir mi oynasin
İkisi de beyinsiz en azindan tasdemir'e gore daha verimli orta aciyor omer
Saracchi sakat Linnes sakat, tek care tasdemir ve omer ikilisinden biri, ben omeri tercih ederdim

Juventus maçı gibi bir ortam bekliyorum. Son dakikada Mohammed topu kafa ile indiriyor Gedson sağ çaprazdan sert vuruşu ile topu kaleye kalecinin çaresiz bakışları arasında gönderiyor. Ve goool. Allahım goool.

Juventus maçı gibi bir ortam bekliyorum. Son dakikada Mohammed topu kafa ile indiriyor Gedson sağ çaprazdan sert vuruşu ile topu kaleye kalecinin çaresiz bakışları arasında gönderiyor. Ve goool. Allahım goool.
renktaş hayalinde bile işkence çekiyoruz rahat rahat kazansak ya :D

Bu maçı kazanırız ancak sağ kanada Babel filan atıp ilk yarıyı çöpe atmamak lazım.

Geri
Üst Alt