E ne yapalim gecen sene iyiyse. Kotuye kotu demiyelim mi?
Yav iyi de o zaman bari geçen sene iyi deseydiniz. Adam asist yaptı Kerem'e millet adamın asistini görmemek için Ali Yavuz falan yaptı dediler. Baktılar olmadı bu sefer yok koşuşa bak falan filan. Ayrıca kötüye kötü denilecekse ondan kat kat kazanıp daha kötü oynayanlar var onlardan başlayabiliriz.

Burada Ömer Bayram'a sallayanların çoğusu sürü pisikolojisi ile hareket ediyor. Çünkü hepsinin söylediği şey "Barış Özbek'ten sonra gördüğüm en kötü futbolcu." Bunu söyleyenler herhalde takımımızda yer alan çoğu vasıfsızdan habersiz. Bu adamın geçen yıl verdiği katkı ortada. Sırf sesi çıkmıyor efendi diye millet sallayıp duruyor.

Yapma gözünü seveyim gecen senede cok ahim sahim futbol oynamadi ilk geldigi günden beri diyorum bizde oynayacak kapasite yok acik konusmak gerekirse ömer oynayinca maci kapatmak istiyorum...

Yapma gözünü seveyim gecen senede cok ahim sahim futbol oynamadi ilk geldigi günden beri diyorum bizde oynayacak kapasite yok acik konusmak gerekirse ömer oynayinca maci kapatmak istiyorum...
Görüşüne saygı duyarım ama bizim takımda bir oyuncuya biri laf attımı herkes peşine takılıp gidiyor. Ömer'in de buna kurban gittiğine inanıyorum. Geçen yıl tek başına aldığı maçlarda bile millet adama sövmekten geri durmuyordu. Bu takıma şu anda Babel'den daha çok katkı vereceğine inanıyorum. Dün orta sahada başlasa mücadelesi ile orta sahamız bu kadar çabuk geçilmezdi.

Görüşüne saygı duyarım ama bizim takımda bir oyuncuya biri laf attımı herkes peşine takılıp gidiyor. Ömer'in de buna kurban gittiğine inanıyorum. Geçen yıl tek başına aldığı maçlarda bile millet adama sövmekten geri durmuyordu. Bu takıma şu anda Babel'den daha çok katkı vereceğine inanıyorum. Dün orta sahada başlasa mücadelesi ile orta sahamız bu kadar çabuk geçilmezdi.

Büyük takimda sadece mücadele etmekle olmuyor belirli bi yetenegin olmasi lazim ömerde bu yok iste bugün ömer her hangi bi takimda oynasa bizim ligde kimse burda demez ömeri mutlaka alalim diye ve ben eminim suan hatay alanya antep gibi takimlarda forma sansi bulamaz...

IMG_20210211_145224.jpg

Burada Ömer Bayram'a sallayanların çoğusu sürü pisikolojisi ile hareket ediyor. Çünkü hepsinin söylediği şey "Barış Özbek'ten sonra gördüğüm en kötü futbolcu." Bunu söyleyenler herhalde takımımızda yer alan çoğu vasıfsızdan habersiz. Bu adamın geçen yıl verdiği katkı ortada. Sırf sesi çıkmıyor efendi diye millet sallayıp duruyor.
Top sürerken devamlı savrulan futbolcu mu olur yemişim onun vereceği katkıyı . Daha sağlam basmayı bilmiyor yere , Barış bile cebinden çıkarır bunu. Bunu söyleyenlerden biri olarak ekleyeyim , takımımızda vasıfsızlar mevcut ama Ömer'in elinde onlar dahi su dökemez bu konuda.

Kim dedi bilmiyorum ama bence Baris Ozbek'ten de kotu futbolcu

Sözlukten Emre Tasdemirin sakatlandigi icin ciktigini yazmislar.

Linnes'i solbekte gorebiliriz

Geçen yıl Ömer'in ilk 11 başlamadığı maçlarda 1 galibiyetimiz var. Onda da 30 dakikada oyuna girmiş gol 38 de gelmiş. Bu maçta dahil Ömer'in
ilk 11 başlamadığı 9 maçta 1 galibiyet 2 yenilgi 6 beraberlik puan ortalaması 1.00 kazandığımız maçta da 30 dk oyuna girmiş.
ilk 11 başladığı 25 maçta 14 galibiyet 6 yenilgi 4 beraberlik puan ortalaması 1.84

Eğer 30 dakika oyuna girdiği maçı katarsak oynamadığında oran 0,75 oynadığında 1,88
O oynayıp ta kaybettiğimiz maçların çoğu ise ligin sonuna doğru saldığımız maçlar. Liderlik için yarışırken takımımızın en iyi 2-3 adamından biriydi.

Ömer'e sallayanlar kadroya belhanda yazan adamlar.Gamsiz olsun takımıni satsın ama bir maçta gol atıp 10 maçta yatan adamı tutar bunlar .Ömer bayram çok mu iyi hayır ama sol bek oynar orta sahada oynar sol açık oynar duran top kullanır maaşı az türk yedekte durur ne istiyorsunuz?

Geri
Üst Alt