Sag kanada hala cozum bulamadik. Onyekuru iyi transfer ama sol kanat degil de sag kanat oyuncusu sart demistim. Solda Arda var, Kerem var, Babel var, sagda bir tek Feghouli var ama o da orada cekilmiyor + sakat.

Türk Telekom Stadı'nda kar önlemleri alinmaya başlandı.

1613136667667.webp
1613136672337.webp
1613136677132.webp
1613136682429.webp

çift ön liberolu kasımpaşa otobüsü çeker. kar kış kıyamet 50-60 dakika debeleniriz. kar yağışı sebebiyle maç ertelenir. puan kayıbı olması için bütün şartlar oluşmuş durumda.

Bence sürekli kanat dan gelip gol atmaya çalışmak yerine bazen de uzun top ile gitmeye çalışmalıyız defanstan top çıkarma sorunu oldu mesela Alanya maçında illa pas ile çıkmaya çalisma orta sahayı kalabalık tut hava toplarini al hem rakibi eksik yakala .Mustafa Muhammed i kullanmak lazım.Sorun şurada taylanin yanına etobo yada gedson yada Taylan etobo önlerinde gedson olmalı .

Maçtan değilde koşullardan çekiniyorum ben, açıkçası handikaplı kazanırız diyordum ama hava şartları ürpertiyor.

Şu stadın üstünü bir türlü kapatmadılar yıllardır aynı halt zemin normal hava şartlarında bile pert oluyor şu saatten sonra tövbe dikiş tutmaz lanet olsun yaa

2019 Akhisar maçı gibi bi mac olur.Umarim kazaniriz.saha şartlari ağır olursa Donk-Mohamed-Luyindama gibi hava hakimiyeti olan oyuncularimiz var doldur bosalt oynayabiliriz son yarim saat.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sag kanada hala cozum bulamadik. Onyekuru iyi transfer ama sol kanat degil de sag kanat oyuncusu sart demistim. Solda Arda var, Kerem var, Babel var, sagda bir tek Feghouli var ama o da orada cekilmiyor + sakat.
Kerem sağ kanatta soldaki kadar etkili oynuyor bende soldan önce sağ şart diyordum Kerem yüzünden ama artık Kerem'i sağ kanatta 11'e monte etmeliyiz orta üçlüde Taylan- Soso- Gedson yapmalıyız.

Geri
Üst Alt