- 1 Ağustos 2009
- 46.652
- 48.914
- 4.708
Luyindama yerini geri alırsa 1 tık daha düşer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyindama yerini geri alırsa 1 tık daha düşer
Allah 45 dk izin verirse erken bi gol bulursak ilk yrıyı 3-0 falan kapatırız bunlar gol yiyince kabak çiçeği gibi açılıyorVarga oynarsa zorlanabilirz ama hodzic o kadar hızlı 1 herif değil. Son maçta sol kanatta oynatmışlar Hodzici Varga yedek kalmış. Hatay maçında takım olarak çok kötülerdi vurup geçmemiz lazım
Valla şok baskıyla başlayıp 20dkda fişi çekmek lazım. Kalecileri iyi değil ortasaha da hajradinovic sakatlıktan iyi dönmemiş. Hatay maçında yarım saat izledim çok dağınık geldiler bana. Bu arada Yusuf cezalı olduğu için Varga banko oynayacak yüksek ihtimal. Bu kötü oldu. Yusuf leş atıyordu son zamanlarda.Allah 45 dk izin verirse erken bi gol bulursak ilk yrıyı 3-0 falan kapatırız bunlar gol yiyince kabak çiçeği gibi açılıyor
Mohamed'i transfer ettikten sonra benAlanya maçının üstünden sanki 1 ay geçmiş gibi iple çekiyorum maçı
3-5 günde 1 maçta kesmiyo beni
seneye 30 takımlı 1er gün arayla sabah akşam maç yapalım antrenman yerine devre arasıda olmasın yine
Euro 2020 var mayısın 15-20si arası bitmesi lazımBu lig hazirana kadar surer mi
Ligin ilk yarisinda 8 macta puan kaybettik. Artik bana kalirsa maksimum 2 beraberlik hakkimiz var. Ligin kalitesi cok düsük. Öyle veya böyle takimlar kazaniyor. Duran top olsun hakem olsun. 9 ic saha, 8 deplasman maci kaldi.Beşiktaş'ın fikstürü çok iyi, fener de çok yatırım yaptığı için hakem, federasyon vs bütün silahlarıyla saldırıyor bu yüzden kolay kolay puan kaybeden olmaz. Bütün maçlara aynı ciddiyetle bakıp baskıyla başlayarak ilk yarılarda fişi çekmemiz lazım zira puan kaybı kredisinin çok düşük olduğu bir maratondayız.
Alakası yok neler neler olacak daha kimse 12 maçtan fazla kazanamayacak kalan maçlarda.Beşiktaş'ın fikstürü çok iyi, fener de çok yatırım yaptığı için hakem, federasyon vs bütün silahlarıyla saldırıyor bu yüzden kolay kolay puan kaybeden olmaz. Bütün maçlara aynı ciddiyetle bakıp baskıyla başlayarak ilk yarılarda fişi çekmemiz lazım zira puan kaybı kredisinin çok düşük olduğu bir maratondayız.
Etebo out emre k. In. Impacti cok önemli