Şu maç yüzünden zemin gitti zemin sene sonuna kadar patates tarlasında oynarız artık, federasyonun iğnelikleri bu işler.

Aman yarabbim resmen kahırdan bitecektim şu maçı alamasak çok şükür hayırlısıyla aldık. Adamlar 0 pozisyonla 1 gol attı yeminle böyle bir puan kaybetsek delirirdim cidden. Mostafam ve Onyekurum adamsınız siz.

Ertuğrul ve Kasımpaşa ne kadar şike parası aldı acaba Koç'tan. Onun bunun çocukları sizi, hepinize girdi bu mağlubiyet ama.

Maçın adamını şuraya koyalim
20210214_175935.webp

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kar yağışında maçı erken bir güne aldırmayan veya ertelemeyen TFF tamamen hükmünü kaybetmiştir. Aynı şekilde kulübün hakkını sosyal medyadan bildiri yayınlayarak koruyan yönetim kurulu bu maçtan sonra acilen istifasını sunmalıdır.

Ama herşeye rağmen inşallah, yediğimiz saçma sapan gole rağmen aldığımız 3 puan Mitroglou - Akhisar maçındaki gol kadar değerli.

BU GOL BÜTÜN GALATASARAY DÜŞMANLARINA, TFFYE MHKYE VE ŞİKECİLERE BÜTÜN KUŞ FAMİLYASINA GİRSİN.

ŞAMPİYON CİMBOM YAZDIRACAĞIZ!!!!!!

Şikeci Ertuğrul, fb maçlarında götünü kaldırmaktan aciz görüntü sergilerken bugün inanılmaz kurtarışlar yapıp daha da ileri gidip gol atmak için ceza sahasında gol kovalıyordu. Ne verdiler merak ediyorum, mini cooper falan değil bu.

Geri
Üst Alt