Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.785
- 109.602
- 4.878
Rodgers burdan yine sana sövmek istiyorum Allah'ın cezası herif
Cengo'yu aldın oynatmadın üstüne Ghezzal'i Bjkye saldın. Allah seni bildiği gibi yapsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bedava josefi almayıp etoboyu aldikvida
rosier
atiba (45 yasina ragmen)
josef
ghezzal
aboubakar
net sekilde ligin cok üstünde.
Oynadıkları da bir şey yok. Şanslılar hakikaten.Önce konya sonra gb şansa bak yaw. İki bitik takımla ardarda oynadılar
bi sonraki mac denizli, daha da bitikOynadıkları da bir şey yok. Şanslılar hakikaten.
Statlari yaptiran o oldugu icin mecburlarmis galiba. Baska bir mantikli aciklamasi yok bende.niye her statta istisnasiz ESSEK kadar tayyibin posteri asili?
ciddi soru
Oldu. Zaten olmasaydı Beşiktaş 6-7 puan farkla liderdi şimdi. Ligin ilk zamanlarında inanılmaz patladı Beşiktaş koronavirüs yüzünden. O arada bayağı puan kaybetti. Zaten Başakşehir ve Fenerbahçe galibiyetleriyle başlayan formları normal bir form değil. Trabzonspor maçına kadar da iyi geldiler ama Avcı'ya patladılar. Ama ondan sonra yine devam ettiler galibiyetlere. Bakalım böyle devam edecekler mi? Ama bu formun devam etmesi normal değil.Benim anlamadığım bu bjk de nasıl hiç sakatlık olmuyor. Önemli oyuncuları lig başından beri oynuyor anasını satayım. Aboubakar, Ghezzal filan bizde oynasaydi en az 5 maç kaçırmışlardi bile.
Mümkün eğil ya ne puan kaybı 4 atmazlarsa gel beni bul.Kargalar bizim gomisli ilk sezon gibi oynuyor hemen hemen her maç çok tempolu istekli oynuyor.tr liginin futbolu budur.çok zekice aşırı taktik oynamaya gerek kalmıyor.bu maç puan kaybederlerse harika ötesi olur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yaptirdiklari stat kadar baslarina TAS düssün. Sanki bana ülkeyi kurmus anasini satayim.Statlari yaptiran o oldugu icin mecburlarmis galiba. Baska bir mantikli aciklamasi yok bende.
Yağmurlu havada su yok hiçbirine acımam heleki sakatlanan fenerli olsun başında puro içerim insana sadece insanca yaklasilirŞöyle temennilerde bulunmayalım rakiplerden farkımız olsun lütfen.