SL 20/21 H:25 | Gençlerbirliği 0-3 Beşiktaş | MS | 15 Şubat

Rodgers burdan yine sana sövmek istiyorum Allah'ın cezası herif🤬 Cengo'yu aldın oynatmadın üstüne Ghezzal'i Bjkye saldın. Allah seni bildiği gibi yapsın

Benim anlamadığım bu bjk de nasıl hiç sakatlık olmuyor. Önemli oyuncuları lig başından beri oynuyor anasını satayım. Aboubakar, Ghezzal filan bizde oynasaydi en az 5 maç kaçırmışlardi bile.

Canlidan +4 gol girilir vallah.

vida
rosier
atiba (45 yasina ragmen)
josef
ghezzal
aboubakar

net sekilde ligin cok üstünde.

Kargalar bizim gomisli ilk sezon gibi oynuyor hemen hemen her maç çok tempolu istekli oynuyor.tr liginin futbolu budur.çok zekice aşırı taktik oynamaya gerek kalmıyor.bu maç puan kaybederlerse harika ötesi olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim anlamadığım bu bjk de nasıl hiç sakatlık olmuyor. Önemli oyuncuları lig başından beri oynuyor anasını satayım. Aboubakar, Ghezzal filan bizde oynasaydi en az 5 maç kaçırmışlardi bile.
Oldu. Zaten olmasaydı Beşiktaş 6-7 puan farkla liderdi şimdi. Ligin ilk zamanlarında inanılmaz patladı Beşiktaş koronavirüs yüzünden. O arada bayağı puan kaybetti. Zaten Başakşehir ve Fenerbahçe galibiyetleriyle başlayan formları normal bir form değil. Trabzonspor maçına kadar da iyi geldiler ama Avcı'ya patladılar. Ama ondan sonra yine devam ettiler galibiyetlere. Bakalım böyle devam edecekler mi? Ama bu formun devam etmesi normal değil.

Statlari yaptiran o oldugu icin mecburlarmis galiba. Baska bir mantikli aciklamasi yok bende.
yaptirdiklari stat kadar baslarina TAS düssün. Sanki bana ülkeyi kurmus anasini satayim.

bu arada müzmin sakat aboubakar masallah mac kacirmiyor.

aklim almiyor ulan, her oyuncu bunlarda tas gibi oynuyor, sakatlik falan hic yok. Ceza da fazla yok "bjk yi üzmeyelim" ayagina.

Geri
Üst Alt