⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Bu arada Alanya'dan 3 oyuncuyu çok beğendim Salih çok iyiydi İrfan seviyesine çıkmış kalite olarak umarım alabiliriz kendisini bir de Umut ve Berkan'ı da çok beğendim, bunlardan birisini de alırsak çok iyi olur.

1080p 10 dakikalık geniş özeti beIN Sports USA üzerinden izleyebilirsiniz! (Videoyu başlatmak için VPN gerekir. Opera Browser kullanabilirsiniz.)

Hancıyız biz, ezikliği görmeyip %77-%23 görmeyip yallah diyen yolcu olanlara ne demeli. Utanmadınız mı Arda Ömer ve Etebonuzdan? Utanmadınız biliyorum ama müslera o kurtarışları yapmazsa şimdi nasıl sallıyordunuz görürdük tabela miskinleri sizi... Göz göre göre penaltı ve kırmızı atlatıldı gıkkını çıkaran olmadı..
Aynen hancisin sen tek maçta takimi yerle bir edersin sonra bize skor taraftarı dersin . Takımın en iyi oynayan etoboya bok atıp kendini futbol bilir sanırsın.Ama bilmezsin ki Alanyaya topu verirsen kaybediyorlar maçlarını çünkü ne taktik bilirsin nede teknik. Ben sana sunuda soyluyeyim Alanyanin kesin gol olabilme ihtimali olan pozisyonu 3 Galatasarayin 4 ama görmezsin.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

7 de 7 çok iyi oldu ve ciddi maçlardan puanları aldık.şampiyon olmak istiyorsa takım rakiplerin hepsini ciddiye alıp her hafta dahada üzerine ekleyerek oynamalı.geçen yılda 8 maçlık seri yaptık yanılmıyorsam sonra 8 maç ard arda puan kaybettik.bu sezon tekrarlanmamalı ,geçen yılki gibi değil 2 maç bile ard arda puan bırakılmamalı.taraftarsız deplasmanlar işimize yaradı bence.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar iyi yada kötü oyun umrumda değil. Kuşların ve eyyamcilarin kudurmasi kadar haz aldığım başka birşey yok. İlk yarıdaki vermedikleri zaten bu maçı şampiyonluk maçı yaptı. Ayrıca bu maçı bir haftaya unutacaz . Rezil olduk diyen troll ve kus tayfasına gereken ilgi ve alaka da gösterilmeli. Bjk bin bay gectigi haftada en zor deplasmanda 3 puan alicaz. Sonra yok efendim reziliz. Asıl bunu diyenler rezil kez rezildir. Saygılar sevgiler her şartta Galatasaray sevgisi taşıyan renktaslarima

Geri
Üst Alt