⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Alanya defans hattı kötü olduğu için bu açığını ön alan baskısı ile örterek hem az gol yediler hem de kaptikları toplarla çok gol attılar.Alanya'yı yenen ya da Alanya'dan puan alan takımlar hep kapalı defans oynayan (Fenerbahçe, Trabzonspor, Gaziantep FK.dahil) ve kontra atak arayan takımlar oldular.Biz ve Beşiktaş gibi hücum eden takımlar ya da defansif organizasyonu kötü olan takımlar genelde kaybetti Alanyaspor'a... Nihayetinde buradan çıkaracak dersler olmalı; eğer rakip alanda sürekli top tutamayıp pas hatası yaparsak (maalesef başta Belhanda, Babel olmak üzere çok top kaybı yapan oyuncu ile oynuyoruz) yine benzer sonuç bizi bekler, bu tarz oyun yerine Fenerbahçe deplasmanında oynadığımız gibi daha dengeli bir oyun oynayıp üstüne bir de Gaziantep deplasmanında yaptığımız gibi savunma arkasına atılan toplar ile direkt hücum edersek skoru alabiliriz diye düşünüyorum...Daha önceki deplasman maçlarindan farklı olarak Bakasetas'in olmaması da içimi biraz olsun rahatlıyor.Malum hep jeneriklik bir golü oluyordu.
Hocam da maçtan önce bizim gibi düşünmüş ve ilk defa Alanya'ya karşı taktik değişiklik yaparak maçı kazandı.Net şampiyonluk maçıydı; heleki son 4 deplasmanda Malatya, Antep, Fenerbahçe ve Alanya'yı yenip çamur sahada Kasımpaşa maçını son dakikada kazanmak süper.Ligin ilk yarısında bu fikstürde patinaj yapmıştık şimdi kayıpsız geçtik ve artık yolumuz açık.Eminim rakipler kuduruyordur,o derece önemli bir galibiyet.Tebrikler aslanlara, özel bir tebrik de Lyundama'ya(başı sargılı şekilde maximum performans verdi).

mac öncesi ve maç aninda belirttiğimiz gibi bambaşka şeyler döndü bu macta. tüm planlarını alt ust ettik. bugun ikinci yarı oynanan oyunu kesinlikle eleştiremeyiz çünkü her an bir tarafından element üretmeye meyilli bir hakem grubu vardı.

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok saldırgan bi oyun oynayacağımızı tahmin ediyorum.alanyayı sindirip ezecek tempolu bi oyun bekliyorum.böyle bi oyunla güzel bi galibiyet almak kısmet olursa bu başlıktaki sayfa sayısı şuan 49 ve tahminim 300 ü görür .tabii benimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir.

yedlin ve özellikle efecandan dolayı linnesin solda oynatılması lazım.bizim ataklarımızda sağdan yapılması şart.kuruyu maç içinde unutturup akbil maçındaki gibi gol attırmalıyız.kuru gizli forvet olmalı.bu maç belki antep deplasmanındaki gibi 2 gol atma fırsatı yakalayabilir

aklıma geldi bu mesajım,hakem penaltılarımızı verse tahminim doğru çıkardı ilk yarı 3-0 girerdik devreye.hakem ve net kaçırdığımız goller yüzünden ikinci yarı yukarda yazdığım sindirerek oyunu malesef rakip oynadı.neyse 3 puanı yinede hakkımızla tertemiz şekilde aldık bu net.

Bizim yönetim yendik diye sesini çıkarmıyor aman iyi geçinelim diyor ama asıl şimdi konışacaksın yoksa yarın hakemler puanımızı çalınca ses etsende fayda olmaz. Bunların yüzünden hep hoca aksiyon alıyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle. Ya şu iyi gecinme zirvaligini zaten hiç anlayamıyorum. İyi gecinme kardeşim kötü geçin yenisim centilmenligi. Ben görmediğim centilmenligi neden başkasına gösteriyim. Siz şampiyon yapmak için ordasiniz kimsenin gönlünü hoş etmek için değil. Ben ne olduğunu biliyorum olayın aslının ama buralara yazmak istemiyorum neyse ya. Suç bizde abi. Adamlar 1 aydır algı yapıyo bizde herşeyi yikmislar hocaya ve futbolculara. Birtek başkan biraz konuşuyor gerisi sus pus... Allah'tan Fatih hoca artık eskisi gibi bunların oyununa gelmiyor.

Tam maç öncesi uyku bastırdı, kalktım saat 21:30 olmuş hemen TV'yi açtım skoru görünce dedim süper. Çok önemli bir deplasmanı geride bıraktık.

Ali Koç, Yıldırım Demirören gibi biz de oynamak isteyen futbolcuları topladığı için başarılı olamayacak. Mert Hakan’da, İrfanda bize gelmek için can atıyordu. Para ile ruhu satın alamazsın.

Mostafayi ikinci yari baya yorgun gordum.sebebi ne acaba daha tam hazir degil mi

Aynen hancisin sen tek maçta takimi yerle bir edersin sonra bize skor taraftarı dersin . Takımın en iyi oynayan etoboya bok atıp kendini futbol bilir sanırsın.Ama bilmezsin ki Alanyaya topu verirsen kaybediyorlar maçlarını çünkü ne taktik bilirsin nede teknik. Ben sana sunuda soyluyeyim Alanyanin kesin gol olabilme ihtimali olan pozisyonu 3 Galatasarayin 4 ama görmezsin.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O pozisyonlar ilk yarı, ikinci yarı bak bakayım var mı bir atağın? Etebo kafasız oynadığı oyun da belli. En iyi oynayan oyuncun ne yazık ki Müslera. Ama futbol cahili demem sana.ikinci yarı %77-%23. Sen yada diğer takımlar istediği kadar desin defans yapan takım Alanya’ya karşı kazanır. Herkes öyle oynayabilir ama Galatasaray oynayamaz. Geçen maç 3-0 SAN nasıl 3-2 ye getirdi? Defans yapan adam Arda’yı oynatmaz çünkü arda süratli değil. Ayrıca Galatasaray’ın oyun tarzına ters defans etmek. Bir şey daha, 0-0 iken nasıl oynadık ise yine öyle oynayıp farkı açabilirdik. Tüm bunlar bir tarafa müslera bir topu çıkartmasa ne olurdu? Bunu da bir sorun kendinize?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mostafayi ikinci yari baya yorgun gordum.sebebi ne acaba daha tam hazir degil mi

çok ciddi mücadele ediyor.yedlinin emre kılınça attığı asist olan topu yedline topu indiren mustafaydı.adam 90 dkk boyunca durmadan hareketli oynuyor neredeyse.normaldir böyle olması.kurunun savunmaya katkıda bulunması lazım yani orta sahada basması bile çok faydalı olur ,arda artık babelle belhandayla beraber ikinci yarı 70 gibi oyuna alınmalı eğer oynatılacaksa böyle olmalı.

keremin sağda çok iyi oynaycağını hiç ummuyordum ama artık gönül rahatlığıyla kerem ilk 11 de sağ kanatta oynatılmalı.mustafa daha çok golü düşünebilmeli .diriyken alanyalı oyuncuyu hataya zorlayıp kaparak kaleye vurdu şansızlık direğe takıldı.eğer mustafa önde baskı yaparsak çok daha az yorulur ve gücü yerinde olacağından gol kaçırması az olur.topu rakibe ver geride bekle olunca ileri koş geri koş mesafe çoğalıyor ve adam pert oluyor

O pozisyonlar ilk yarı, ikinci yarı bak bakayım var mı bir atağın? Etebo kafasız oynadığı oyun da belli. En iyi oynayan oyuncun ne yazık ki Müslera. Ama futbol cahili demem sana.ikinci yarı %77-%23. Sen yada diğer takımlar istediği kadar desin defans yapan takım Alanya’ya karşı kazanır. Herkes öyle oynayabilir ama Galatasaray oynayamaz. Geçen maç 3-0 SAN nasıl 3-2 ye getirdi? Defans yapan adam Arda’yı oynatmaz çünkü arda süratli değil. Ayrıca Galatasaray’ın oyun tarzına ters defans etmek. Bir şey daha, 0-0 iken nasıl oynadık ise yine öyle oynayıp farkı açabilirdik. Tüm bunlar bir tarafa müslera bir topu çıkartmasa ne olurdu? Bunu da bir sorun kendinize?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Futbol tek yarılı oynanan bir oyun değil dostum. 90 dk oynanır kaleci de bu takımın bir oyuncusudur oda ıyi olmak zorundadır. Allah aşkına muslera 2 tane net pozisyon kurtardı biri mustafa pektemek kafa topu diğerini hatırlayamadım şimdi diğer kurtardıkları hiç bir pozisyon mükemmel top değildi ya Galatasarayın kaçırdıkları? Bazı takımlar terstir ona gore taktik yapmak zorundasın Alanya her zaman top onlardayken kaybetmiş hakem senin 2 kırmızı kartını ve 1 penaltını es geçmiş onlar verilseydi sence bunları konuşuyor olurmuyduk , olmazdik. Etobo bu sezon oynadığı en iyi maçını oynadı takımın en iyisiydi muslera zaten standart olarak ıyi olduğu için onu saymıyoruz artık.Sen diyebilir misin bir futbolcu yüreği ile oynamadı koşmadı kazanmak istemedi? Demiyormuyduk formayı terletin yeninseniz de biz size kızmayız var mı terletmeyen adam su maçta?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yorgun degil destek almadi 40 metre rakip sahada tekbasina bir oraya bir buraya koştu durdu, hiç destek yoktu takim 10 kişi kendi sahamiza gömüldük, bu oyun tarziyla Ronaldo olsa ne yazar..

Bein bu gerizekalı deniz çobanla nasıl çalışır yahu... Topa dokunmuşmuş... arkadaş uzaklaştırabilmişmi hayır onyekuruyu bozmuş mu evet hayret birşey

Aynen artik maçlara Kerem Sağda Onyekuru Solda başlamaliyiz, Hoca Arda yüzünden Onyekuru'yuda etkisiz olduğu sağ kanada kitliyor..

Baskı yememizi abartmamak lazım. Bir takımın en önemli bölgesi bana göre orta sahadır. Topu tutacak, dağıtacak, dar alanda kısa paslarla baskıyı kıracak orta saha kurgun olması lazım. sen kaç tane orta sahaya hakim olabiliyorsun maçlarda fiziksel ve teknik olarak. Bugün etobo ve gedson o seviyelerde değildi. gedson biraz farklı olabilir zamana ihtiyacı olabilir.. ama bana göre taylan bu orta sahada yıldız oluyorsa çok da iyi bir orta sahan yoktur bana göre. taylan kötü olduğundan değil ama aman aman da bir oyuncu değil. belhanda, gedson, emre kılınç, taylan, etobo..aman aman rakibi ısıracak oyuncun yok. ancak pas oyunuyla oyunu tutmaya çalışıyoruz çünkü top rakipteyken orta sahamız yeterince iyi değil bir çoğundan. yani çok takımdan baskı yeriz ha az ha çok..

Geri
Üst Alt