Evet o pozisyon, ne görüntülerde var, ne yayıncı kuruluş doğru dürüst gösterdi ve ne de kimse bu pozisyondan bahsediyor, oysa ki onyekuruya yapılan penaltı kadar net bir penaltıydı? sanki hiç olmamış gibi davranılıyor,
eskiden Galatasaray'ın hakkı bariz bir şekilde yendiğinde yönetim olark çok daha üst perdeden tepki verirdik, gs aleyhine yanlı düdük çalmadan önce iki kez düşünürdü hakemler, maalesef son dönemde aşırı derecede pasif bir yönetim anlayışı var,
ft çok yalnız bırakılıyor, tek başına hem saha içi ile hem de saha dışındaki organize kötülükle , futbolun kanserleriyle tek başına mücadele etmek zorunda kalıyor, yönetimin insyatif alması gs haklarını koruması gerekiyor,
hafta boyunca hakemin gs'lı olduğuyla, maça özelikle galatasarayı korusun diye atandığıyla ilgili algı oluşturdular, hakem de oluşturulan bu algıdan aşırı derecede etkilendi,
devre arasında fatih terim ve oyuncular bunu gördü, ikinci yarıya bu hakem bizi doğramak istiyor, bu sahadan puansız göndermeye çalışıyor korkusuyla çıktılar, bu da oyunlarına yansıdı, dikkat ettiyseniz ikinci yarı alanyalı oyuncuların ceza sahası içinde çok rahat top dolaştırmalarına izin verdiler, dokunsak hakem penaltı çalacak korkusuyla oynuyorlardı, ne pahasına olursa olsun organize kötülüğün istediğini almasına engel olmak istediler, o yüzden futbol oynamayı unutp sadece savunmayı düşündüler, ben ikinci yarıdaki oyunu buna bağlıyorum.