⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Linnes
Fernandes Taylan Emre
Kerem Mohamed Onyekuru

Arda, Etebo ve Belhanda yedek olabilir.​

Gecen seneki sivas deplasmani gibi olur diye düsünüyorum. Gecen sene sivas cok iyiydi, oraya da galibiyet serisiyle gitmistik. Hatta gecen sene de kadiköy deplasmanindan bir sonraki deplasman maciydi. Iyi oynamistik ama 2-2 bitmisti.

Gecen seneki sivas deplasmani gibi olur diye düsünüyorum. Gecen sene sivas cok iyiydi, oraya da galibiyet serisiyle gitmistik. Hatta gecen sene de kadiköy deplasmanindan bir sonraki deplasman maciydi. Iyi oynamistik ama 2-2 bitmisti.
1613566958315.webp

yönetimsizlik cidden kötü fenerde tinercılerde gecen haftadan beri demedıklerını bırakmıyorlar ama bizden 1 kisi bile cıkıpta cevap bile veremiyor
bukadar aciziyet bu camiaya yakısmıyor

yönetimsizlik cidden kötü fenerde tinercılerde gecen haftadan beri demedıklerını bırakmıyorlar ama bizden 1 kisi bile cıkıpta cevap bile veremiyor
bukadar aciziyet bu camiaya yakısmıyor
Kac kere cikip konustular. Her havladiklarinda cevap vermeleri gereksiz. Biz sampiyonlugumuza odaklanalim.

Kac kere cikip konustular. Her havladiklarinda cevap vermeleri gereksiz. Biz sampiyonlugumuza odaklanalim.
boş konusmak yersız zaten uefa fifa avrupadaki yetkili tüm kuruluslara sikayet edeceksın

su an yapılan algılara karsı sende algı yapacaksın yoksa bunlar artarak surecek

akbili kendi sahamızda yenip şampiyon olduğumuz maçı izledim fena maçmış,o gün maçı izlerken daha rahat izlemiştim :D

alanya maçı gözüm sadece gedson fernandesin üzerinde olacak ,bu maçın onun maçı olacağını düşünüyorum.umuyorumki müthiş bi performansla galibiyetin kilidi olma vesilesine nail olacak

başlığı var mı varsa ne olarak geçiyor bilmiyorum bu tweetin gerçeklik payı var mı renktaşlar?

Mehmet

@Memocan_48

·
49d

UEFA, TFF ve Fenerbahçe'yi denetime gelecekmiş fenerbahçeli Nihat Özdemir yarın kurulu toplayacaklarmış tff ve mhk'dan istifalar gelecek büyük ihtimalle, Trabzonspor haklı çıkarsa UEFA fenerbahçe'ye çok büyük ceza ve cezalar verecekmiş.

başlığı var mı varsa ne olarak geçiyor bilmiyorum bu tweetin gerçeklik payı var mı renktaşlar?

Mehmet
@Memocan_48

·
49d

UEFA, TFF ve Fenerbahçe'yi denetime gelecekmiş fenerbahçeli Nihat Özdemir yarın kurulu toplayacaklarmış tff ve mhk'dan istifalar gelecek büyük ihtimalle, Trabzonspor haklı çıkarsa UEFA fenerbahçe'ye çok büyük ceza ve cezalar verecekmiş.
Böyle birşey olsa kıyamet kopardı Ali koç ağlamaya başlamıştı.
Sanmıyorum

Uefa bu işi kapatmamış mıydı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

UEFA rüşvetle çalışan bir kurum değil miydi algım mi kaymış, şike yapan takıma ceza veremeyen kurum, neyi baz alıp ceza verecekler şu an

Geri
Üst Alt