⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Gözümü kapatıyorum Alanya'nın o küçük sahası... Bir de yağmur yağmış off, top zor gidiyor.

Sağdan Efecan soldan Davinson bindiriyor. Ömer ve Yedlin çaresiz.

Marcao garibim Ömer'e mi yardım etsin Babacar ile mi savaşsın? Ortalık toz duman yani...

O yunan kaleci yine panter olmuş tüm topları çıkarıyor.

Aman aman aç gözü aç kardeşim... Maç inşallah yine ilk yarıdan bitmez.

Bu maçın bizim açımızdan kolay geçeceğini düşünüyorum. Ama artık 3-5 maç ustuste oynayacak bir kadroya ihtiyacımız var. Zaruri durumlar hariç kadro çok bozulmamali. Gedson-emre kilinc-taylan..önlerinde kerem-muhammed-onye..alternatiflerde iyi ama kodro uyumu için üst üste beraber oynamak iyi olur.

Değil yav

Muslera
Andone
Falcao
Adem
Lemina

Bu 5liyi kaybettik o iki maçta

Zaten Marcao ve Luyindama da yoktu
O rize maçı benim aklım da bir önceki sezondan kalma algıyla doğranmıştık yönünde idi

En önemli etken pandemiydi tabiki ,sonra sakatlıklar çünkü pandemi öncesi zehir gibi takımdı ,bjk maçının seyircisiz oluşu be akabinde ki ara ,sakatlık en son da onyenin ayrılışı ve topyekün geçen yılın algısı ile hakemlerin yine 8 p kapanmasın yaklaşımı...

Gözümü kapatıyorum Alanya'nın o küçük sahası... Bir de yağmur yağmış off, top zor gidiyor.

Sağdan Efecan soldan Davinson bindiriyor. Ömer ve Yedlin çaresiz.

Marcao garibim Ömer'e mi yardım etsin Babacar ile mi savaşsın? Ortalık toz duman yani...

O yunan kaleci yine panter olmuş tüm topları çıkarıyor.

Aman aman aç gözü aç kardeşim... Maç inşallah yine ilk yarıdan bitmez.
Tezat sanatının ustası Maşallah. Hem yağmur top gitmiyor hem ortalık toz duman. :asd:

Mac tahminim:

26‘ onyekuru
44‘ baboucar (p) var

77‘ Kerem
85‘ mostafa

1-3

Sol bekleri en zayıf yerleri bence. O yunan stoperde ona yardım edeceğim diye o tarafa çok kayıyor.

Sağ kanatta oynayacak oyuncumuz çok kritik bu maçta. Keşke Feghouli oynayabilse ama sakatlık dönüşü direkt oynamaz.

Stoper sola kaydığından o diğer bücür yunan orta saha ortayı kapatıyor. Gedson form tutmuş ise ortadan delebiliriz belki.

bakalım hele falcao mustafa çift forvet görür müyüz maçın son 10 dakikasında felan

Geri
Üst Alt