⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

gedsona senin bonservisinide alacaz diyor.o nasıl olacak ki kemiksiz ,enaz 17 ister benfica ,bunun birde bonusları olur şampiyonluktur cl girişi için olur uefa kupası girişi için olur gruplardan çıkma felan fistan derken 22 bulur herhal.

hoca babeli oynatarak gs ye bi yıl mı iki yılmı daha sözleşmesini uzattırdı.ciddi para alıyormuş 4 e yakın yanılmıyorsam.gerek varmıydı yani koca sezonda bi iki maçta puan kazandırması olan bi oyuncu için bunca para ödemeye mahkum olmaya

Ne şampiyonluk maçı ne de kaybedersek her şeyin biteceği bir maç.

.

Son düzenleme:
Öne geçeriz, ikinciyi de atarız. Ardından bir tane yeriz, 1-2 giderken stresli dakikalara girildiğinde kontradan 1-3 yaparız gibi hissediyorum. Hayırlısı.

60243842ae298be98e53320d.jpg

Maçın adamı olacak

Rahat alırız bunu kenera yazın. Şimdiye kadar hep rehavet ile çıktık. Şimdi tam konsantrasyon ile çıkıyoruz. Benim zeminden bağımsız en korktuğum maç kasımpaşaydı onu geçtik. Şimdi zemin ve zaman kazanmak için müsait.

gedsona senin bonservisinide alacaz diyor.o nasıl olacak ki kemiksiz ,enaz 17 ister benfica ,bunun birde bonusları olur şampiyonluktur cl girişi için olur uefa kupası girişi için olur gruplardan çıkma felan fistan derken 22 bulur herhal.

hoca babeli oynatarak gs ye bi yıl mı iki yılmı daha sözleşmesini uzattırdı.ciddi para alıyormuş 4 e yakın yanılmıyorsam.gerek varmıydı yani koca sezonda bi iki maçta puan kazandırması olan bi oyuncu için bunca para ödemeye mahkum olmaya

Ardanın gelmesini pek istememiştim ama bu yönden müthiş faydalı oldu

Burada yaptığı çok değerli, takıma yeni katılmış bir çocuk var ve onu takıma ısındırıyor, yalnız hissetmesine engel oluyor, değerli hissettiriyor

Çocuk kaç aydır ingilterede mutsuz, şimdi yavaş yavaş kendine gelecek, sonra dönmesi gerektiğinde ‘ya niye dönüyorum ki, burası güzel işte diyecek’

Geri
Üst Alt