⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Ligdeki ilk maçta, kalecimiz sağolsun, taksi ile 20 TL yazacak mesafeden free kick gol yedi. Diğer golü de 90+6'da şanssız bir şekilde yedik. Bizim topcuya çarptı, kaleci yanıldı vs.
Kupada lakayit oynadık, ona rağmen 3-0'dan geliyordu maç. 30 dakikada 5'lik yapacak pozisyonlar bulduk.

Yine yenemeyebiliriz, hatta yenilebiliriz de. Ancak taraftara güven, rakibe korku salan bir takım oluştu sahada. Sonuna kadar mücadele edecegimizden eminim.

Bu maçtan olası puan kaybı sonrası lütfen şampiyonluk gitmiş gibi hayallere dalmayın. Bu takım 8 puanı kapattı. Bu takım öyle böyle şampiyon olacak.

Su alti maclik surecte kimse 18 puan toplayacagamizi bile inanmiyordu. Ben buna dahilim tabi.
Alanyadan bir puanla ciksak bile sampiyonluk sureci kesinlikle devam edecek.

Ha simdi lideriz ha degiliz insanlar neden buna cok onem veriyorlar bilmiyorum. Onemlisi olan lider bitirmek isterse FB bjk son haftaya kadar lider bitirsin sikinti yok

Zor maç olacak, Alanyaspor çok koşup, iyi basıyorlar. Soso inşallah döner.

Favori kadrom:

Mostafa

Onyekuru Gedson Feghouli Kerem

Taylan

Ömer Marcao Luyindama Yedlin

Muslera​

Hatayla beraber gideceğimiz zor deplasmanlardan
Ama alacağız Allah'ın izniyle

Bu iki maç dışında evimizde ts , bjk maçları var zor olan
Şu 4 maçı kazasız belasız atlatırsak müthiş olur

Babel OUT < Onyekuru IN
Kilinc OUT < Belhanda IN
Bayram OUT < Emre IN
Etebo OUT < Taylan IN

Zor maç olacak, Alanyaspor çok koşup, iyi basıyorlar. Soso inşallah döner.

Favori kadrom:

Mostafa

Onyekuru Gedson Feghouli Kerem

Taylan

Ömer Marcao Luyindama Yedlin

Muslera​
ömeri cikar Linnesi koy
fegh bu mac hayatta ilk 11 olmaz. Cikar emre k koy tamamdir

Mostafa
Onyekuru Kılınç Gedson Kerem
Taylan
Linnes Marcao Luyindama Yedlin
Muslera

Feghouli gelince Gedson-Feghouli sol iç - sağ iç şeklinde deneriz. Kerem ilk 11 devam.​
Ben de 11'in bu şekil olması gerektiğini düşünüyorum
Emre Kılınç şans bulmaya devam etmeli

Bu yıl şimdiye dek oynadığımız dış saha maçlarındaki zor olan maçların büyük kısmını kazandık( tinercilere kaybettik o da hakem kırmızı kart olayı vs olmazsa en kötü beraberlik alırdık ) inşallah bu maçı da kazanıp şampiyonluk yolundaki bir engeli daha yıkıp geleceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt