⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

arda veya babelsiz 11 kurmayın arkadaşlar biri mutlaka oynayacak terim bu aralar böyle

bu sezon fikstürde zurnanin zirt dedigi yeri sec deseler bu maci secerim. psikolojik üstünlügü tamamen ele alma maci. kaybedilen bir genclerbirligi deplasmani sonrasi bir daha puan kaybetmeyip full herkesi ezip gecmistik. öyle bir seye izin vermeden winner özelligimizi aktif ederek bu elemanlara saplamamiz lazim. dosta güven, düsmana korku salma vakti geldi.

fikstür öyle bir hal aliyor ki bundan sonraki rakiplerimiz erzurum, ankaragücü, sivas, kayseri ve rize. fenre bunlarla üst üste oynayip sivas deplasmani haric hepsini kazanmisti. sivas da ic saha maci bizde.

6 mac üst üste kazandigimiz taktirde puan farki elde edecegimizi düsünüyorum. yelkenleri suya indirirler. o arada derbiler falan oynayacak suyun karsi tarafi.

sezonun belki de en kritik maçı şu an için. Bu haftadan lider çıkarsak önümüz çok açık. Erzurum,Agücü (d),Sivas, Kayseri (d) ve Rizespor ile oynuyoruz.

İlk yarı bu 5 maçtan 13 ile çıktık. Kayseri maçı da belki de 5-10 yılda bir olacak maçtı

Alanya ve Beşiktaş'tan alınacak rövanşlarımız var. Bu 2'sini seyircisiz ortamda altımıza alamıyorsak şampiyonluk hülyalarından uyanalım.

Muslera
Yedlin-Boss-Marcao-Linnes
Taylan
Kerem-Gedson-Emre-Onye
Mohammed

Böyle çıkmamız hususunda hemfikir olalım​
Benimda kafamda bu kadro var ama Alanya baskı yapar luyindama ile marcaoya sağ ve sol bek topu çıkaramazsa pozisyon verip atağa da cikamayiz.Uzun top oynayıp donku orta sahada Taylan ile oynatır isek gedson ile topu kanatlara onyekuru ve kerem e aktarıp alanyayi sasirtabiliriz

Feguli mariano uyumunu yakalayamadık sol tarafta hiç etkin değiliz Babel emre Kılınç arda saracci emre Taşdemir olayından hiç fayda alamadık

ezerek kazanmamızı bekliyorum ama böyle olmayacağı net diyebiliriz.bazende 1-0 lar ile hep kazanalım yeterki kazanalım rakipler felan hepsi aldansın bu oyunla elbet patlayacaklar felan derken son haftalara 6-8 paun farkı bulup fişi çekelim.

bu sezon şampiyonluk ve devre arasından daha iyi nokta atışlı transferler ile enazından uefa kupasında bi yarı final yapmayı başarabilmek çok büyük bi başarı ve sonraki 2-3 sezonda cl de bu başarıyı sağlayacak performansa kaliteli ayaklara sahip olup ,2000 yılından sonraki yapılan hatayı tekrar etmeden devamlılığı olan artık avrupada kupaları alabilen bi takım olmalıyız

Fener ve 8jk kebab takımlarla oynayacaklar yine 3 puanları garanti fakat Alanya çok zor enazindan 1 puan alırsak psikolojik olarak kötü olmaz

Aşırı zor bir maç. Son 5 Alanyaspor maçımızda 4 mağlubiyet 1 galibiyet almışız. O 1 galibiyet de geçen yıl elendiğimiz Türkiye Kupası eşleşmesinin ikinci maçı. Yani o galibiyet de bir işe yaramamış.

Bunun dışında böyle zor deplasmanlar rakiplerin de direncini kırar. Şu anda emin olun ki hem Fenerbahçeliler hem Beşiktaşlılar hem de Trabzonsporlular bizim puan kaybetmemize kesin gözüyle bakıyorlar bu maçta. O sebeple bu maçta alınacak bir galibiyet kırılma yaşatır ligde.

Alanya'nın bizden daha iyi oynadığı son maçı içerde 1-0 kazanmıştık Muslera sayesinde.

Sonraki maçlarda biz daha iyi oynadıysak da kazanamadık.

Özellikle bu sene yediğimiz goller :

Kaleci mallığından frikik
Kaleci mallığından son dkda köşeden gol

Kontradan 2 stoperin mallamasıyla yenilen gol
Kontradan stoperlerin yine mallamasından yenilen gol
Saçma 1 penaltı

Set hücumundan gol atamamışlar bu sezon dolayısıyla öncelik kontra yememek olmalı, oynadığımız oyunla ekmeklerine yağ sürüyoruz yoksa.

bu maçı ne yapıp edip almalıyız. neden bilmiyorum ama ardaya güveniyorum. hoca da bu maçın öneminin farkındadır. 1-0 yapıp, kontra kovalamalıyız. bu heriflere arka alanda açık vermemek lazım, şikecilerden felan zor takım.

Alanya son maçta sert defans yapıp hızlı çıktı. Özellikle ilk yarı üretkenlikten uzak oynadık.

Bu tarz maçlarda Feghouli mutlaka oynamalı.

Açıkçası Feghouli-Muhammed performansını merakla bekliyorum.

Ama her halükarda hoca bu yıl oynadığımız 2 maçtan ders çıkarmıştır ve kazanacak taktiği hazırlar ve maçı kazanırız.

Stoperde mutlaka Luyindama oynamalı.

bu maçı ne yapıp edip almalıyız. neden bilmiyorum ama ardaya güveniyorum. hoca da bu maçın öneminin farkındadır. 1-0 yapıp, kontra kovalamalıyız. bu heriflere arka alanda açık vermemek lazım, şikecilerden felan zor takım.

Hoca artik farkli seyler denemeli. Kendi oyunumuzu oynayalim oyunu tutmuyor bu takima. Presle pas kanallarini iyi kapatiyorlar. Cikamiyoruz. Bu takimi yenen takimlarin yaptigi neyse onu yapmaya calismaliyiz.

Geri
Üst Alt