⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Imparator diyorsak bir yolunu bulmali. Altindaki kadro malum. Yapacak birseyler artik. Ben teknik taktige kafa yormam. Bekler macimi izler keyif almaya bakarim.

Veni vidi vici olur umarim. Vesselam

Nando
Yedlin Luyi Marcao Linnes
Taylan
Kerem Gedson Emre K. Onye
Mo

artik bu takim oturmali. Sadece fegh döndügünde bakalim kerem mi emre mi kesilexek. Bir de Saracchi Linnes yerine

bu maçı kazanırsak rakipler sözde hakem hatası bulamayıp ''kupada maçı verdiler,ligdekini aldılar''vb demesinler,kudurmaktan diyebilirler ha:asd:

Alanya defans hattı kötü olduğu için bu açığını ön alan baskısı ile örterek hem az gol yediler hem de kaptikları toplarla çok gol attılar.Alanya'yı yenen ya da Alanya'dan puan alan takımlar hep kapalı defans oynayan (Fenerbahçe, Trabzonspor, Gaziantep FK.dahil) ve kontra atak arayan takımlar oldular.Biz ve Beşiktaş gibi hücum eden takımlar ya da defansif organizasyonu kötü olan takımlar genelde kaybetti Alanyaspor'a... Nihayetinde buradan çıkaracak dersler olmalı; eğer rakip alanda sürekli top tutamayıp pas hatası yaparsak (maalesef başta Belhanda, Babel olmak üzere çok top kaybı yapan oyuncu ile oynuyoruz) yine benzer sonuç bizi bekler, bu tarz oyun yerine Fenerbahçe deplasmanında oynadığımız gibi daha dengeli bir oyun oynayıp üstüne bir de Gaziantep deplasmanında yaptığımız gibi savunma arkasına atılan toplar ile direkt hücum edersek skoru alabiliriz diye düşünüyorum...Daha önceki deplasman maçlarindan farklı olarak Bakasetas'in olmaması da içimi biraz olsun rahatlıyor.Malum hep jeneriklik bir golü oluyordu.

Kazanmaktan başka çaremiz yok. Takıma ve hocaya güveniyorum. Olmazsa da dünyanın sonu değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonluk macı kazanırsak ibre tamamen bize döner...
Tek bu maç kaldı sonra kolay fikstür başlıyor 4-5 hafta sonra puan farkı 5-6 olur sonrada kimse tutamaz bizi...
bjk ve fb zorlu maclari başlıyor biz ise tam tersi...
Hadiyin be çocuklar alın şu macı...

Biz kolay maçlarda daha çok puan bırakıyoruz. O yüzden kolay maç diye bir şey yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çağdaş denen hocada geri vites yok takımı saldırıyor hatta rakip yatarsa sinirleri bozuluyor örnek fener maçı.. Fatih Hocam sende biliyorsun bunu maçtan önce futbol oynamaya çalışan 2 takım dedin ya arkada o kadar boşluk bırakılır mı?? Yen şu artist klübü artık yeter.

Çağdaş denen hocada geri vites yok takımı saldırıyor hatta rakip yatarsa sinirleri bozuluyor örnek fener maçı.. Fatih Hocam sende biliyorsun bunu maçtan önce futbol oynamaya çalışan 2 takım dedin ya arkada o kadar boşluk bırakılır mı?? Yen şu artist klübü artık yeter.
Kupa macinin ikinci yarisinda en az 7-8 dk yattilarya

Alanya iyi takımda kupa maçında son 20 dk nasıl rezilleri oynadı pozisyon üstüne pozisyon bulduk 3-0 öndelerdi bide

rakip saldırınca bocalıyolarmı acaba

bu sene ilk yarı bize çelme takanları ikinci yarı mıhlayalım kimsenin hatrı kalmasın,fb ve paşayı mıhladık şimdi sıra alanyada

Daha 48 puan var, ne sampiyonluk maci la kafayimi yediniz...
Her maç kritik. Psikolojik olarak kritik. Her geçen hafta lider Gs in altındakiler geçmişin verdiği gerçeklerle demoralize olacak. Bunun için iyi top oynayan takımlardan alınacak 3 puan altın değerinde. Üstelik seriyi bozmamak adına da önemli bir adım olacak.

Saha şartları düzgün olacaktır bir şekilde kazanacağımızi düşünüyorum.

GSC Mobile App

Her maç kritik. Psikolojik olarak kritik. Her geçen hafta lider Gs in altındakiler geçmişin verdiği gerçeklerle demoralize olacak. Bunun için iyi top oynayan takımlardan alınacak 3 puan altın değerinde. Üstelik seriyi bozmamak adına da önemli bir adım olacak.

Saha şartları düzgün olacaktır bir şekilde kazanacağımızi düşünüyorum.

GSC Mobile App
Insallah ama gecmiste evimizde oynadigimiz bir kayseri maci örnegi varken, hicbir mac garanti degil...
Son 3-4 haftaya kadar hicbirsey belli olmaz daha

Geri
Üst Alt