⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Insallah ama gecmiste evimizde oynadigimiz bir kayseri maci örnegi varken, hicbir mac garanti degil...
Son 3-4 haftaya kadar hicbirsey belli olmaz daha
Orasi kesin bjk yi izlemiyorum da fb artık sahada son nefesini veriyor medyadan rakip takımlar üzerinden yukarılara tutunmaya çalışıyor. Daha önce yaptıkları benzer çırpınışlar. Bu zamanlarda fb yi son virajda da bjk yi tokatlar şampiyon oluruz inşallah

GSC Mobile App

Alanya icin kura da ciktiginda da yazdim ligin en Iyi futbol oynayan takimi tartismasiz

Bu yüzden Cok zor gececek,Eger kazanirsak sampiyonluk yolunda büyük bir adim atmis olacagiz

Orasi kesin bjk yi izlemiyorum da fb artık sahada son nefesini veriyor medyadan rakip takımlar üzerinden yukarılara tutunmaya çalışıyor. Daha önce yaptıkları benzer çırpınışlar. Bu zamanlarda fb yi son virajda da bjk yi tokatlar şampiyon oluruz inşallah

GSC Mobile App
Ikisinide son haftalara kadar ittirecekler
Biz ise hakkimizla devam ediyoruz, iyiler daima kazanir

Arda, Feghouli, Falcao, Halil bakalım kadroya girebileceklermi bu hafta

Yedek kulübemiz baya güçlenecek inşallah
Sağlıklı feguli formayı alacaktır. Yedek oturmaz o adam. Transferler gelene kadar bu kader puan topladiysak fegulinin payı bi hayli fazla. Oynadığı maçlarda iyi oyun iyi skor alırken oynamadığı maçlarda tel tel dökülüyor 2 pası ardı ardına yapamitorduk. O yüzden orta sahada olsa sağlıklı feguli yi oynayacaktır hoca. Alanya maçında 11 olmasa bile 10 15dk şans verecektir diye düşünüyorum. Antrenmanlara katıldığını varsayarsak. Takip edemedim o kadarını .

GSC Mobile App

Insallah ama gecmiste evimizde oynadigimiz bir kayseri maci örnegi varken, hicbir mac garanti degil...
Son 3-4 haftaya kadar hicbirsey belli olmaz daha
Bize bu ligde kolay mac yok. Kasimpasa'nin nasil savastigini gördük. Öyle 3-0, 4-0, 6-0, 6-1 gibi skorlar erken gol gelmedikce kolay maclarda bile cikmaz.

Bize bu ligde kolay mac yok. Kasimpasa'nin nasil savastigini gördük. Öyle 3-0, 4-0, 6-0, 6-1 gibi skorlar erken gol gelmedikce kolay maclarda bile cikmaz.
Saha düzgün olsa fişi çoktan çekerdik de kendi sahamızda deplasman ötesi bisey ile cebellestik. Rakip 1 puana oynarken senin kazanman gereken bir maçta şişirme top oynamak kolay değil. Oyunumuza ters bi kere.

GSC Mobile App

Saha düzgün olsa fişi çoktan çekerdik de kendi sahamızda deplasman ötesi bisey ile cebellestik. Rakip 1 puana oynarken senin kazanman gereken bir maçta şişirme top oynamak kolay değil. Oyunumuza ters bi kere.

GSC Mobile App
Ilk yarida biz oynadik. Ikinci yarida daha temiz sahaya hücum etmesine ragmen Kasimpasa cok fazla etkili olamadi. Ikinci yarida sahanin daha bozuk oldugu taraftan hücum etmek neredeyse imkansizdi. Maksimum Donk'u forvete atip Onyekuru'yu bir kac dakika daha erken alabilirdi.

Eksik neredeyse kalmıyor. Takım biraz daha alıştı birbirine sonuçta devre arası direk ilk onbir e 4 futbolcu geldi. Bunlarin 3 u aylardır maç yapmayan adamlardi. Birde biraz geç geldi oyuncular. Alışma süreci ve takım olma olgusu tabiki kolay değil. İki hafta geçti. Şimdi biraz daha oturmuş olur zannedersem. Sahada güzel olur heralde. İnşallah güzel bir galibiyet alırız. İlk yarı golü bulursak kontradan fena şeyler yapabilir bu takim. Ayrıca bu hafta rakiplerden puan kaybı bekliyorum. Tam zor haftalara girdiler. Bizimse kısmen daha iyi fikstürümüz bu haftadan sonra başlıyor. İnşallah güzel ve kârlı bir hafta yaşarız

muslera
yedlin luyindama marcao saracchi
gedson taylan emre
kerem mohamed onyekuru

okan
linnes donk ozornwafor emre
feghouli etebo arda
ogulcan babel belhanda

fatih-omar-sener-ömer-akbaba-falcao-halil

söyle baktigimiz zaman full kadro oldugumuzda cok genis bir kadroya sahibiz ama en az 5 sakat-cezali sürekli olacak gibi görünüyor.​

Ohaa bu ne yaff, son 5 maçın 4'ünü kaybetmişiz...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-16-00-32-05-716_com.mobilefootie.wc2010.webp
    Screenshot_2021-02-16-00-32-05-716_com.mobilefootie.wc2010.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 66
IMG_20210216_044217.webp

Çok mantıklı şeyler yazmış, bu sezon yenildiğimiz 2 maç analiz edilmeli. Bir sezonda Alanyaspor'u 3 maçta da yenememek yakışmaz bize.

Ekli dosyayı görüntüle 114586
Çok mantıklı şeyler yazmış, bu sezon yenildiğimiz 2 maç analiz edilmeli. Bir sezonda Alanyaspor'u 3 maçta da yenememek yakışmaz bize.
Evet mantıklı yazmış ama birazda şans olcak hocam ya. Bu Alanya acaip beleş puan aldı bizden. Geçen sene kupada verdik maçı yine salakça. Ligde yendik ama hemde rahat bir galibiyet idi. Bu sene ilk maç kadromuz süper olmamasına rağmen eksiklerde vardı. Yine çok saçma yenildik. Bir sürü gol kaçırıp kolay gol yedik. En son kupa maçı takım ilk yarı defansta aşırı saçmaladı. Donk çok kötüydü yedlin alisamadan ilk maçı zor maça denk geldi. Emre Taşdemir yine çok kötü oynadı. Belhanda Babel söylemiyorum zaten. Gedson vs. Değişikliklerden sonra farkı gördük zaten. Yani bunlar bahane değil ama benim gördüğüm Alanya'nın balıda baya baya bize tutmuş resmen :) Ama yazıyı paylaşan arkadaş gibi her maça özel çalışmalıyız bence çünkü cidden artık kaybetme lüksümüz yok. Birde bazı hakem skandalları olabilir aleyhimize. Bunuda düşünerek hareket etmeli teknik ekip ve oyuncular. Ve yönetim. Yönetim diyorum çünkü biraz su konuşanlara dişini göstermeleri lazım.

Evet mantıklı yazmış ama birazda şans olcak hocam ya. Bu Alanya acaip beleş puan aldı bizden. Geçen sene kupada verdik maçı yine salakça. Ligde yendik ama hemde rahat bir galibiyet idi. Bu sene ilk maç kadromuz süper olmamasına rağmen eksiklerde vardı. Yine çok saçma yenildik. Bir sürü gol kaçırıp kolay gol yedik. En son kupa maçı takım ilk yarı defansta aşırı saçmaladı. Donk çok kötüydü yedlin alisamadan ilk maçı zor maça denk geldi. Emre Taşdemir yine çok kötü oynadı. Belhanda Babel söylemiyorum zaten. Gedson vs. Değişikliklerden sonra farkı gördük zaten. Yani bunlar bahane değil ama benim gördüğüm Alanya'nın balıda baya baya bize tutmuş resmen :) Ama yazıyı paylaşan arkadaş gibi her maça özel çalışmalıyız bence çünkü cidden artık kaybetme lüksümüz yok. Birde bazı hakem skandalları olabilir aleyhimize. Bunuda düşünerek hareket etmeli teknik ekip ve oyuncular. Ve yönetim. Yönetim diyorum çünkü biraz su konuşanlara dişini göstermeleri lazım.
Umarım kazanırız bu maçı. Hepsi sırtlan gibi bu maçta puan kaybetmemizi bekliyorlar. Bu maçı da kazanırsak gardları iyice düşecek, çünkü fikstür çok rahatlıyor. Bu maç şampiyonluk maçı net söylüyorum.

Geri
Üst Alt