Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admirim ne yapalım yani içim içimi yiyorSen nasıl bir ruh hastasısın yav
Taylan, Etebo ve Emre Kılınç tercihi mantıklı olur Emre son maçta bayağı savaştı orta sahada ...Taylan ve Etobo yanyana oynamalı bence çünkü Alanya’nın orta sahası güçlü. Ama önlerinde Belhanda ve Emre Kılınç gibi basit top kaybı yapan adam olmamalı. Feghouli hazırsa o oynamalı önlerinde veya Gedson.
Ayağını denk al Sıddık. Mayısa kadar şut gelebilir her an.Admirim ne yapalım yani içim içimi yiyor![]()
Gedson'u mu kesiyorsunTaylan, Etebo ve Emre Kılınç tercihi mantıklı olur Emre son maçta bayağı savaştı orta sahada ...
İnşallah çektiğimiz şut gol olur.Ayağını denk al Sıddık. Mayısa kadar şut gelebilir her an.
Onu sağ öne koysak nasıl olur aklıma öyle bir formasyon geliyor Yedlin bindirince forvet arkasına doğru kayarak bir oyun anlayışı olabilir mi kupa maçında da Gedson dikkat edersen oralarda gezerken iş yapacağını gösterdi hem baskı kurup top kaptı gol attık hem de kendi içeri dalıp golünü attı ...Gedson'u mu kesiyorsun
Onu sağ öne koysak nasıl olur aklıma öyle bir formasyon geliyor Yedlin bindirince forvet arkasına doğru kayarak bir oyun anlayışı olabilir mi kupa maçında da Gedson dikkat edersen oralarda gezerken iş yapacağını gösterdi hem baskı kurup top kaptı gol attık hem de kendi içeri dalıp golünü attı ...
hazır ol alanya geliyoruz
çok korkuyorsun biliyoruz
Mesajini begendimne diyon
mesajı beğenmeyipMesajini begendim
3-0 olmuş yatarlarKupa macinin ikinci yarisinda en az 7-8 dk yattilarya
mesajı beğenmeyip
alıntılayıp beğendim demek
bana biraz abartı geldi
Eh oynamaya calisiyorlar demeyin o zaman3-0 olmuş yatarlar
tempo adina en iyi ilk onbirimiz bu olur bencede.Saracchi yetişir mi bilemem ama Alanya maçı ama Erzurum maçı şu takımı bir izlemek isterim
![]()