⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

çok saldırgan bi oyun oynayacağımızı tahmin ediyorum.alanyayı sindirip ezecek tempolu bi oyun bekliyorum.böyle bi oyunla güzel bi galibiyet almak kısmet olursa bu başlıktaki sayfa sayısı şuan 49 ve tahminim 300 ü görür .tabii benimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir.

yedlin ve özellikle efecandan dolayı linnesin solda oynatılması lazım.bizim ataklarımızda sağdan yapılması şart.kuruyu maç içinde unutturup akbil maçındaki gibi gol attırmalıyız.kuru gizli forvet olmalı.bu maç belki antep deplasmanındaki gibi 2 gol atma fırsatı yakalayabilir

Rüyamda halısahada Modricli Ronaldolu Real Madridle ben ve arkadaşlarım maç yapıyorduk. Ortasahadan gol attım 1-0 yendik. Sonra Galatasaray ve Fenerbahçe geldi, ben Galatasaray ortasahasında oynamaya başladım. 1-0 öne geçtik, ama son dakikalar nasıl bastırıyorlar, acayip yükleniyorlar. Defanstan topu kapıp jailson Onyekuru eşleşmesi gibi ensemde Fenerli bi oyuncuyla sağ kanatta korner direğine kadar gidiyoruz, orta açıyorum Babel kafayla kalecinin sağında tam doksana gol atıyor, 2-0 oluyor ve rahatlıyoruz. Galatasaray beni beğeniyor, sözleşme imzalıyoruz. Alanya maçına çıkacağım tam o sırada uyandırıldım. Takım oyuncuları çok gergindi maç öncesi.

Ne güzel çakmıştı be Egypt Prensimiz, bizim Sarı çocuğu pazara gönderdikten sonra

Screenshot_20210220_144944_com.vanced.android.youtube.webp

Geri
Üst Alt