⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Sol kanadımız otoban olmasa bari. Linnes sol bekte Bayram bozuntusundan bin kat daha iyi oynar

Topu alanya ya verip bizim pres yapmamız lazım . Yoksa sahamızdan çıkarmıyorlar . Teknik hocalarına helal olsun

Bizim bu takıma karşı şansımız malesef yok..

Muhtemelen herşeyi yapıp yine kazanamayacağımız bi maç bçzi bekliyor olacak...

Durağan oynarsak bizi yine yenerler
katılıyorum neredeyse vurdukları gol oluyor.1-1 kaldığımız deplasman maçı var alanyalı tehlikeli atak yapmayalım diye rastgele vurmuştu ve 25 metreden musleraya hemde gol atmıştı.sonra feguli çaprazdan güzel bi gol atmıştı yanılmıyorsam 1-1 bitmişti.geçen yılki kupa maçlarındada her şutları gol oldu ,bizim shaada ki rövanş maçındada 4-1 bitti .pozisyon yoktu neredeyse maç boyunca ama gene gol attılar.

ama bi yerde biter bu bal.bursada öyleydi hamsilerde öyleydi akbilde bize karşı öyleydi ama çökerttik çok şükür.

Bu Alanya büyük takımların hepsine ters sikeciler gibi şanslı olacanki galibiyet olsun yoksa beraberlik iyi olur

Ömer yerine Linnes tercih ederdim, yine Arda yerine Kerem daha iyi olurdu. Ama neyse, haydi hayırlısı. Bol şans gsmize

Sağ bekte bile yetersiz kalan Linnes’in ters ayakla Efecan’ı durdurabileceğini düşünen r.daşlarımız var. Bu kişiler Ömer tercihini eleştiriyor.
Bence Marcelo oynamalıydı sol bekte Ömer tercihi yanlış oldu evet...

Ömer yerine Linnes tercih ederdim, yine Arda yerine Kerem daha iyi olurdu. Ama neyse, haydi hayırlısı. Bol şans gsmize

öyle görünüyorki ömer tarafından atak yapacaz yedlin tarafındanda ağırlıklı olarak defans.yanlız çok büyük hata olur.marcao efecana dalar işin yoksa eksik kal.ömer efecanı kaçırır diye olur bu durum eğer olursa ki ALLAH nasip etmesin bu ve her bölgelerde.

Ulan maç saati kayinvalide niye gelir ya. Korona morona diyip erkenden postalayabilsem keske

Geri
Üst Alt