⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Kuşlar daha paylaşım yapmadılar mı?
Penaltı ve kırmızı için?

İkinci yarı yine konuşacak bişey bulur bu kuşlar.
Ömer'in kanadından çok atak yiyoruz o kadar rahat orta açıyorlar ki birine çarpıp yiyeceğiz sonunda.

Umarım gol yemeyiz.
Doğranmamız hakkında ne diyorsun üstad?

Daha bu hakemlerin kariyerini bitiremiyorsa yönetim orada durmasın, bu maç ne olursa olsun o şerefsiz hakem takımının burnundan getirilmeli bu ilk yarı bile yeter buna rezilliklerine ikinci yarı da eklemede bulunurlar kesin.

Yaa hoca Allahını seversen ne gördün arda da ilk yari hem defansif hem ofansif yemin ederim çok sormak istiyorum bunu yaa ulan bu herifte ne görüyorsun lan neeee Allah aşkına.

adamlardaki cesarete bak çok çok net bir kırmızı ve penaltıyı yediler bunlar bu gücü nerden alıyo böyle bu maçta puan kaybetsekte etmesekte hakemlere karşı gereken açıklama yapılmalı

Kuşların hafta başından beri yaptığı algılara resmi siteden cevap vermeye gerek yok diyen renktaşlar vardı burda gördünüzmü algı ne işe yarıyor olan kırmızı, penaltıyı çalamadı hakem bunlara anladığı dilden cevap vermezsen böyle sahada doğranırsın.

Beşktaş maçında Diagne adamın kafasına dokunmamışken kırmızıyı yapıştırdınız, 1 maç cezasını da 2 maça çıkarttınız. Babacar adamın kafasını yardı sarı kart verdiniz. Maç bitimi bunu dile getirmeyip hakkımızı savunmayan yönetim bıraksın gitsin.

2 penaltımız ve 1 kırmızı kart verilmedi, Allah belasını versin böyle hakemin

Onyekurunun pozisyonunda müdahale televizyondan bile net görüldü, Allah belanızı versin tez zamanda inşallah.

Salih ucanin direkten dönen pozisyonunu biri bana bulabilirmi birseye bakmak istiyorum

Herşeyi geçtim hakem pislik yapıyor felan arkadaş fena kaçırıyoruz büyü mü yapmışlar nedir anlamadım.kurban olduğum Allah bu pislikleri her pozisyonumuzu gol nasip etseydi kahırlarından uyuyamazlardı bi hafta

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt