⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

11 kişi ceza sahasında beklersen pozisyon üstüne pozisyon yersin.

2 defa saldırarak oynayıp kendi sahamızda yenildik bu rakibe. Oraya gidip kazanmak önemliydi.

Utananlar az ötede ağlasın bu hakem yönetimine karşı 3 puan mucize 2 kırmızı kart 1 penaltı nettttt

Kötü oynadığımız ve hakemin de berbat olduğu bir maçtan 3 puan almak çok önemli. Tebrikler, en riskli deplasmandı, puan kaybı bekliyordum. Öyle ya da böyle aldık 3 puanı. Helal olsun takım, helal olsun MUSLERA!

:yoji:

Bunun adi Futbol degil arkadaş, normalde Hakem diye ortaligi ayağa kaldirmamiz gerekirken şimdi kötü Futbol konuşulacak .

Ben artik maci izlemeyeceğim rezillik bune ya 50 dkdir sinir stres olduk yatiyoruz hucum oyunculari 2. Yari 0 yaziklar olsun.Var hakemlerine zaten soyleyecek söz yok.

O nasıl bir ikinci yarıydı yav domates gibi oldum heyecandan, o değil muslera olmasa çatır çatır yemişlerdi 3 puanımızı yönetim yeri göğü inletmeli.

Güle oynaya farka gideceğimiz maçta hakem sayesinde maçta kaldı alanya ve ikinci yarı çok da üstünlerdi

Berbat oynadık. 3 puan için Muslera'ya teşekkürler. Hoca topu bırakma saçmalığını bir daha yapmaz umarım. Her zaman böyle şanslı olmayabiliriz.

Geri
Üst Alt