SL 20/21 H:26 | Fenerbahçe 0-1 Göztepe | MS | 21 Şubat

MESUT OLUN LAN ADAMLAR GÜMBÜR GÜMBÜR OYNUYOR SAMPIYONLUGUN HABERCISI BU MAGLUBIYET

Hakemin gücü yetmediği müddetçe Göztepe bu maçı kaybetmeyecektir.

Arkadaşlarıma Whatsaptan daha geçen hafta yazmıştım hatta onlara Göztepe kazanacak yazmıştım inanmayanlara SS atarım. :)

Mehmet Sepil, Terim ile çok iyi dosttur. Göztepe süper lige çıktığında Fatih Hoca Bodrum'da yazlığında ilk işaret fişeğini fırlatmıştı oradaydım. (hocanın yanında değil tabii ki :) bodrum'da)

Ünal Karaman ise Trabzonlu her TS'li gibi FB düşmanıdır.

Sonuç olarak FB karşısında yatmayan, mertçe mücadele eden azıcıkta iyi organize olan takım bunlara kaybetmez.

Maçı totem yaptığımdan dolayı izlemedim sizlerden ricam maçı güzelce bana özetleyebilir misiniz? çünkü bein özetlerinden hiç bir şey anlaşılmıyor.

hahaha

Ekli dosyalar

• IMG-20210221-WA0030.webp
    IMG-20210221-WA0030.webp
    94,2 KB · Görüntüleme: 69
Ulan ne saçma sapan bir takım bu Fenerbahçe, tek başlarına şampiyonluk yarışı verseler ayakları takılıp düşer yine beceremezler :asd:

Hahaha iyi koydular. Mesut'un böyle kalması iyi. Ortada mıy mıy pas yapıyor hep yük olacak bunlara. Duran topları yumuşacık kullanıyor.

Mesut ikinci Falcao vakası olacak dediğimiz zaman kıskanıyorsunuz diyen Fenerliler vardı.. Haftaya Trabzon bir öne geçsin mesut tepkileri üzerine almamak için baldırını tutup kaçacak oyundan.

Yatmak için gelen heriflere milyon euro vermek bu ülkedeki büyük takımların en büyük ortak eşekliği zaten. Neyin kıskançlığı...

Geri
Üst Alt