SL 20/21 H:26 | Fenerbahçe 0-1 Göztepe | MS | 21 Şubat

Arkadaşlarıma Whatsaptan daha geçen hafta yazmıştım hatta onlara Göztepe kazanacak yazmıştım inanmayanlara SS atarım. :)

Mehmet Sepil, Terim ile çok iyi dosttur. Göztepe süper lige çıktığında Fatih Hoca Bodrum'da yazlığında ilk işaret fişeğini fırlatmıştı oradaydım. (hocanın yanında değil tabii ki :) bodrum'da)

Ünal Karaman ise Trabzonlu her TS'li gibi FB düşmanıdır.

Sonuç olarak FB karşısında yatmayan, mertçe mücadele eden azıcıkta iyi organize olan takım bunlara kaybetmez.

Maçı totem yaptığımdan dolayı izlemedim sizlerden ricam maçı güzelce bana özetleyebilir misiniz? çünkü bein özetlerinden hiç bir şey anlaşılmıyor.
göztepe iyi oynamadı ki

EuxMWqBXYAcn907

Uyanmaya başladılar

ok.gif
turnike_85_85 - 21.02.2021 21:10​
bos.gif

Suan galatasaray bu durumda olsaydi baskan hoca topa tutulup hemen degisirdi. Bunlarla aramizdaki en buyuk fark bu iste. Bizde isimlere biatcilik bitmedikce liyakata onem verilmedikce burnumuz boktan cikmiyor. Su baskanin su hocanin hala Fenerbahce´de olmasi utanctir.

Bzim leş akbaba bile özilden daha etkili yaw saha içinde

bunu alexle kıyaslıyolardıda bu alexin a sı etmez

bunlar öncedende dediğim gibi çok yanlış bi hücum hattı kurdu

Fark 3 puan ama ikili averajda da öndeyiz yani biz 2 maç puan kaybedeceğiz bunlar kayıpsız gidecek esitlenmemiz icin.. haftaya erzurumu yenip ts de bunlara cakarsa fener'e bye bye

Geri
Üst Alt