Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.209
- 6.795
- 853
2 farkli kazaniriz. ilk yari 1 ikinci yari 1 gol. Goller Muhammed ve Emreden gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en az 2 fark atar yeneriz. Muhammedden 2 gol bekliyorumNormalde %1 bile sıkıntılı bir takım olsa totem yapar “yeniliriz” yazardım da bu ayaksızları yenmemiz için toteme gerek yok , isterse acun yönetsin maçı.Biz atamayalım bunlar bir şekilde kendi kalesine atar zaten.Tez zamanda pttye ordan da en alta kadar giderler umarım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih hoca onu her fırsatta oynatmak istiyor o yüzden 75ten önce oynatmazİdeal kadromuzla çıkalım yine
Belki bir tek Taylan yerine Etebo olabilir
Kerem mutlaka oynamalı
en az 2 fark atar yeneriz. Muhammedden 2 gol bekliyorum
varı yoğu satıp basıyorm bak...
Tüm şartlar oluştuGsc rahat maç dediğine göre puan kaybı yakındır.
varı yoğu satıp basıyorm bak...
Yaw tam bunu yazmaya girdim
Bide giderler toprak döküp yeşile boyarlar maç günü utanmadanYaw tam bunu yazmaya girdim
Gercekten cok kotu.
İçerde 2 maçımız var üst üste. Bu kadar zor bir fikstürden sağ çıkıpta kendi stadımızın zeminine takılırsak yazıklar olsun ne diyeyim.
Milyon euro'luk takımız bir sakatlık veya puan kaybı şampiyonluğa bile mani olabilir şakası yok bu işlerin. Bu ne ciddiyetsizlik, iş bilmezliktir? Vallahi rezalet