⚽ SL 20/21 H:27 | Galatasaray 2-0 Erzurumspor | MS | 27 Şubat

2 farkli kazaniriz. ilk yari 1 ikinci yari 1 gol. Goller Muhammed ve Emreden gelir

Erzurum takımı birbirinden bagımsız 11 oyuncunun saha içerisinde koşuşturduğu bir takım
En yetenekli oyuncusu atıf onuda yakından tanıyoruz
Takım olma hüvviyeti ligteki en kötü kadro
İlk golü atmamız demek maçın kopup gitmesi demek
Defans hattı bence ligin en kötüsü bu şartlar altında fazla zoralnamadan kazanacağımızı düşünüyorum
Rakibi küçümsersek 3-0
Küçümsemezsek 5-0 6-0 biter
10 kişi kalsak bile rahat rahat kazanmalıyız.
Stada Meteor düşerse ozaman sıkıntı olabilir

Bu sene sampiyon oldugumuz senaryoyu kafamda kuruyorum da muazzam yaw
Sene sonu hem cöplerin sözlesmesi bitiyor hem maas bütcesi aciliyor, hem de şu anki kadro bile olumlu sinyaller veriyorken yaz transferinde 3-4 hamle ile CL seviyesine geliriz

1-0 olsun bizim olsun. Golu de isterse rakip kk atsin farketmez. Yeter ki kazanalim. Cogu kiside rehavet göruyorum. Insallah hoca oyuncularin gevsemesine izin vermez

İçerde 2 maçımız var üst üste. Bu kadar zor bir fikstürden sağ çıkıpta kendi stadımızın zeminine takılırsak yazıklar olsun ne diyeyim.

Milyon euro'luk takımız bir sakatlık veya puan kaybı şampiyonluğa bile mani olabilir şakası yok bu işlerin. Bu ne ciddiyetsizlik, iş bilmezliktir? Vallahi rezalet

İçerde 2 maçımız var üst üste. Bu kadar zor bir fikstürden sağ çıkıpta kendi stadımızın zeminine takılırsak yazıklar olsun ne diyeyim.

Milyon euro'luk takımız bir sakatlık veya puan kaybı şampiyonluğa bile mani olabilir şakası yok bu işlerin. Bu ne ciddiyetsizlik, iş bilmezliktir? Vallahi rezalet

A gücü deplasman değil mi?

Küme takımlarıyla maçlar çok zor geçer 1 puan için kapanirlar o.yuzden çok dikkatli olmak lazım gevşek oyuncuları asla oynatmamali hoca

Geri
Üst Alt