- 31 Mayıs 2011
- 8.607
- 6.993
- 473
Üst üste derken 1 hafta içinde 2 kez oynayacağız demek istedim ama yanlış ifade ettim haklısın r.daşA gücü deplasman değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üst üste derken 1 hafta içinde 2 kez oynayacağız demek istedim ama yanlış ifade ettim haklısın r.daşA gücü deplasman değil mi?
İçerde 2 maçımız var üst üste. Bu kadar zor bir fikstürden sağ çıkıpta kendi stadımızın zeminine takılırsak yazıklar olsun ne diyeyim.
Milyon euro'luk takımız bir sakatlık veya puan kaybı şampiyonluğa bile mani olabilir şakası yok bu işlerin. Bu ne ciddiyetsizlik, iş bilmezliktir? Vallahi rezalet
Tabi ki almamız şart fakat Kasımpaşa maçı çok ekstra bir maçtı. Tamamen mucizeydi ordan 3 puan çıkartmamız.ne olursa olsun kasimpasa macindaki berbat saha dan iyi olacak durum. o macta resmen top sürmeye müsait alan sahanin yarisi kadari falandi sanirim. o batakliktan bir sekilde ciktiysak erzurum macini da almamiz sart.
zemin konusu kanayan yara...madem stadyumun üstü kapanmadi veya kapanamadi bari drenaj sistemi iyi olsaydi. bir yerde bozuk veya hasarli diye okudum ne kadar dogru bilmiyorum bilen biri varsa bilgilendirirse güzel olur. hatta bir konser falan yapildiydi ondan sonra zarar gördü denmistiTabi ki almamız şart fakat Kasımpaşa maçı çok ekstra bir maçtı. Tamamen mucizeydi ordan 3 puan çıkartmamız.
Zemin o maçtaki kadar kötü olmasa bile sakatlığa çok müsait bir halde ve oyunumuzu kötü yönde etkileyecek bu net. Ne olursa olsun böyle olmamalıydı.
hocammmmmmmmmzorluk çıkarma ırzurum
hocammmmmmmmm
şampiyonluk ateşini harlayacağımız bir maç olduğuna
şampiyonluk ateşini harlayacağımız bir maç olduğuna
dair kanaatim var