Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 14.973
- 10.941
- 1.188
Gitsin antreman macinda kazansin ayakta duramiyor mesut ozil gibi oynuyor gereksiz bencegedson niye çıksın arkadaslar adam maç temposu kazanacak işte sabır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitsin antreman macinda kazansin ayakta duramiyor mesut ozil gibi oynuyor gereksiz bencegedson niye çıksın arkadaslar adam maç temposu kazanacak işte sabır
Rıdvan diyorki bana göre ofsayt değil sana göresi mi var lan Ali Koç’un medya direktörü. Şu satılmışın tüzüne 2 dk bakıyorum reyting almasın diye kanalı değiştiriyorm
İlk baş topa doğru koştu o yüzden tartışmaya açık bir pozisyonArda ofsayt zaten ona itiraz eden yok ki.. Adam topla oynamıyor bırakıyor topu
Arda ofsayt zaten ona itiraz eden yok ki.. Adam topla oynamıyor bırakıyor topu
İlk açtığım sayfada bu mesajı görünce direkt alıntı yaptım.İlk yarının fotoğrafı olmuş, Muhammed de Gomis gibi diyordum maş'Allah baba Metin Oktay gibi ağları yırtacak,direkleri kıracak valla.Hayran hayran izledim golleri.en az 2 fark atar yeneriz. Muhammedden 2 gol bekliyorum
dakika 70 e kadar değiştirmez hocaEtebo atılacak böyle giderse. Acilen değiştirilmeli. Mustafa ve Yedlin’in maşallahı var . Arda ilk yarı oynadı ve görevini yaptı, şimdi hocanın yanında oturup Kereme yerini versin.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o herif baş düşmanlardan resmenGüntekin incinmiş![]()
Tartismaya acik degil yaw ofsayt iste yard hakeme birakmis var da gri olarak degerlendirdigi icin ama bence var da uyarmaliydiİlk baş topa doğru koştu o yüzden tartışmaya açık bir pozisyon
Gitsin antreman macinda kazansin ayakta duramiyor mesut ozil gibi oynuyor gereksiz bence
pozisyonun icinde oldugu icin ofsayt oluyor rtaşArda ofsayt zaten ona itiraz eden yok ki.. Adam topla oynamıyor bırakıyor topu