- 17 Mart 2009
- 9.531
- 3.599
- 1.748
Etebo oyundan alınmalı sarı kartı var Taylan girmeli.Hem ne zamandır oynamıyo hem de Etebonun kartı iş açmasın başımıza.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de kararsızdım ama değil bence. Bir diğer nokta bjk böyle goller atınca kimse tartışmıyor, şimdi haftalarca medya bunu tartışacak.Ofsayt konusunda kararsız kaldım. Genellikle ofsayt verilmiyor ama sanki böyle durumlarda.
o 970 kişi ne düşünerek beğendi acaba
Bu Gedson 50 milyon euroysa Taylan 150 milyon euro..
Bu adamın özelliğini tam olarak anlayamadım.
Su forumun hep birlikte begendigi hangi oyuncu iyi cikmis ki adamin bi ozelligide yok buna dunya para veren totenham dusunsun net kotu oyuncuBu Gedson 50 milyon euroysa Taylan 150 milyon euro..
Bu adamın özelliğini tam olarak anlayamadım..
Göle gidip atan MM9Ofsayt konusunda kararsız kaldım. Genellikle ofsayt verilmiyor ama sanki böyle durumlarda.
Gedson çok kötü oynuyor çok kötü top kayıpları yaptıDirekt 2 değişiklik ile başlayalım.
Emre Kılınç - Kerem
Etebo - Taylan
Taylanİkinci yarı bayağı boşluk buluruz. Gedson kesinlikle çıkmamalı. Etebo kesinlikle çıkmalı.
Kerem Gedson Arda Onyekuru
Mustafa
troll paylaşım zaten abi ben de beğendim D:o 970 kişi ne düşünerek beğendi acaba
yahu net 10 kisi oynadik ne gerek var takimi yormaya hazirlansin gelsin burasi egitim yerimiee tamamda kazanıyoruz öndeyiz zaten çıkmasının bi faydası olmaz daha da zararı olur
Doğru düşünmüşüm o zaman![]()
Tottenham kiraladı sadece bonservisini almadıSu forumun hep birlikte begendigi hangi oyuncu iyi cikmis ki adamin bi ozelligide yok buna dunya para veren totenham dusunsun net kotu oyuncu