⚽ SL 20/21 H:27 | Galatasaray 2-0 Erzurumspor | MS | 27 Şubat

Serdar kelleci mi neydi eleman son şampiyonluğumuzda kalan maclari tahminn etmişti bı el ativersin.

Bir "bakkal"in süpermarket karşısındaki şansı neyse Erzurumspor'un da bu maçtaki şansı o kadar benim gözümde.Her ne kadar son haftalarda toparlanmış gözükseler de Hatay maçında kalecinin atılması ve orta sahada direnç katan siyahi bir oyuncularının da cezalı olması nedeniyle güç kaybederek çıkacaklar bizim maça.Tek ve en önemli oyuncuları Atıf.Zemin dolayısıyla sıkıntı yaşamaz isek güzel oyun ve bol gol bekliyorum.FB -TS'nin oynadığı hafta aradaki farkı açmak ve rakipleri psikolojik olarak bitirmek için Alanya maçı sonrası yine iyi bir fırsat.FB-TS maçı öncesi oynamak da artı avantaj, kazanınca Göztepe maçında olduğu gibi ister istemez baskı altına giriyorlar ve hata oranları fazlalaşıyor, bu durum da paun tablosunda hanemize artı yazıyor.Son olarak zorlu fikstürde ligden kopmayalim derken geldiğimiz nokta inanılmaz mutluluk verici.

İdeal kadromuzla çıkalım yine
Belki bir tek Taylan yerine Etebo olabilir
Kerem mutlaka oynamalı

(Buraya yıllar sonra yazıyorum tekrardan. :)) İçimde kötü bir his var...Neden bilmiyorum bu maçla ilgili. Galiba FB yenilince herkesin kendimizi şampiyon görmeye başlamasından...5X3= 15 çok olası.. Ama aksilik olmaz umuyorum..

Yusuf Günay zemin hazır olacak demiş
Bakalım ne yapılacak
2 gün kaldı

Zor bi fikstürden müthiş çıktık

kaç maçtır iyi oyunu,bol golü rakibe değil içimize attık

ciddiye alıp tam konsantrasyon oynayıp 5-10 tane sallayalım istiyorum

öyle olmasada yenelim oda yeter

Geri
Üst Alt