⚽ SL 20/21 H:27 | Galatasaray 2-0 Erzurumspor | MS | 27 Şubat

Hoca ne kadar kanatsiz oynatmayi seviyor. Kerem girer gimez kanat oyuncusuyum diye bagriyor. Bari 45 50 de alin Mac skoru olmus 2 0, degisiklik 80lerde. Yada keremi oynatmiyorsun Fegi al 60larda. Arda kanat oynamaz.

Son düzenleme:
Güzel 3 puan beyler,8 de 8 kolay değil.Biraz daha etkili oynamalıyız ama şampiyonluk oyunları bunlar .

takımımızı tebrik ediyoruz. şampiyonluk yürüyüşümüz sürüyor. mücadele edip 23. şampiyonluğumuzu kazanacağız inş

sponsor paralarıyla kulübümüz alehine kitap yazarak suçlamalar yönelten şahsa koyduğumuz için kıvanç duyuyorum.
bu arada az da olsa puan kaybı için başka hevesi kursağında kalanlar varsa onlarada koduk

Erzurum deplasmanından önemli bir galibiyet çıkarttık.

Oyun da skor da tatmin etmedi.

Gövde gösterisi yapmamız gereken bir maçtı çok net. Rakiplerin moralini bozacağımız bir maç olsun istiyordum ama berbat bir futbol izledik.

buarada marcaonun ileri attığı 10 15 topun çoğu rakibe gitti

IMG_6326.JPG

GÜMBÜR GÜMBÜR

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maç 0 0 veya 0 1 biter diyen @Sıddık Saraylı nerede.. ulan şampiyon olsak seneye işimiz zor küme düşebiliriz diyeceksin renkdaş çok losersin yaw ;D

fatih hocam kerem'i niye kalayladı o kadar anlamadım. çok kızınca içeride boşta adam var pas vermedi sandım ama kimse de yoktu...

Kerem golcü bi oyuncu değil ama kendini geliştirmeli büyük futbolcu kumaşı var falcaodan mustafadan son vuruş dersi alması lazım.keremin her pozisyonda gol atmasını çok isterim elbette ama kerem kanat oyuncusu terim ona enaz 30 dkk şans vermeli bi kere o da kanat olarak üstüne düşeni yapar kerem gol kaçırmış olsa bile iki gol atmış ve kendini rakibe unutturan uyanık bi oyuncu nerede olursa gole yakın olur onuda seziyor.haketttiği süreleri alması lazım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt