SL 20/21 H:27 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 28 Şubat

Fener'den bu sezon en az 1 puan alan hocalar:

Ömer Erdogan
Fatih Terim
Ismail Kartal
Sergen Yalcin
Hamza Hamzaoglu
Marius Sumudica
Riza Calimbay
Ünal Karaman

Antalya her maç öyle oynuyor fbye karşı da oynayacak komplo teorileri üretmeyi bırakalım
Bekleyelim görelim komplo teorisi mi yoksa realite mi? Umarım belirttiğin gibi her maç oynanan futbol oynanır da o otobüsü çekerler. Ama yine söylüyorum ersundan bunu ben beklemiyorum. Saygılar hocam...

Abdullah Avcı yönetimindeki en kötü Trabzonspor bugün sahadaydı. Fenerbahçe hakkıyla kazandı. Umalım ki havaya girmezler.

Herif yükselemediği topta dirsek atmıyor. Epureanu'nun pozisyon da dirsek yoktu, penaltı da değildi ama herif darbeyi en azından Marcao'dan üstte, topa yakınken almıştı. Burada Valencia zaten daha iyi yükselip kafayı vurmuş, yükselirken yaptığı kol hareketi de doğal bir pozisyon. Bu hareket Fener'e yapılsa penaltı çalınırdı, orta sahada olsa kime olursa olsun ezberden faul + sarı da verilirdi ama pozisyonun faul ya da penaltı olmadığı gerçeğini değiştirmez. Sanki biz bayıldık penaltı çıkmamasına, biz ne dersek diyelim vermedi herif işte. Saçma sapan münakaşa yaratmayn.
Kolu olması gerekenden fazla açılıyor ve dirsek denen olay bakasetasin suratına şarj ediyor. Dirsek diyorum çünkü yumuşak bir el veya kol darbesi değil. Direk dirsek. Sana göre penaltı olmayabilir hocam ama bence net penaltı

Boşverin canınızı sıkmayın arkadaşlar. Bu şikeciler daha çok puan kaybederler.
Şu filmi izleyin de neşeniz yerine gelsin.

Neyse maç bitti bir şekilde hakemle TS nin kötü futbolu ile yarışta kaldılar. Açıkçası bu hafta havluyu atsalar zaten maçtan önce hepsi durumu kabullenmisti tadı çıkmayacaktı. Bir kaç Anadolu kulübüne kaybedip havluyu atarlarsa doz daha fazla olur ve açıkçası daha zevkli olur. Hafta içi Ersun yatmazsa senlenir yine buralar. Merak etmeyin bugün yine anladık ki ne TS ne FB bir bok oynamıyor.

bu hamsilerin ne zaman hayrımıza dokunan bir iş yaptıkları görülmüş. şikeciler bunların daha çok kupasını yer bayılıyorlar fenere yenilmeye

şikeciler 2 dönüm maçında da hakem vs... ile paçayı kurtardı. anladım ki bunlar kolay kolay şampiyonluk yarışından düşmezler

Geri
Üst Alt