SL 20/21 H:27 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 28 Şubat

bu bi s.. derman olmayan ts nin yenemeyecegi icime doğmuştu... fb ts ye karsi ne zaman favori değilse bi sekilde alıyor.. hakem nasil ittirdi gördük.. önemli değil yensinler hala 4 puan gerimizdeler. biz kendi macimiza bakacaz.. gecen hafta supriz sekilde yenildiler bu hafta supriz sekilde yendiler bise değişmedi

Bu gurursuz haysiyetsizlere kupa mupa vermeyin lan şikeciler vurmaya devam edin

gökhan gönül uyuzu macin basinda wakame ile elektriklenme yasamisti. trabzonun sinirleriyle oynadigin zaman bunlar bi halt yapamiyor. mallar ekuban'a kart uydurdu ve o da bitti orada. cimsir ve karaman en azindan sahsiyetli top oynamisti trabzon'a. ve feneri alt etmislerdi.

TS 1 puan alabilse çok iyi olacaktı ama çokta bir şey değişmedi çünkü FB hakederek kazandı. FB bugün Denizli ile oynasa daha çok zorlanırdı ve hatta kazanamazdı ama TS hakikatten bitik durumda özellikle hücumda çoğalamıyorlar ve 1 kişinin ayağına bakıyorlar. Baker olmuş olsaydı Berat kazması yerine o zaman daha etkili bir TS izleyebilirdik.

Biz kendimize bakalım milli araya kadar müsaiy fikstürden 4x3=12 yapıp yolumuza bakalım FB'de BJK'de bu süreçte takılacak zaten.

Son 10-15 mesaja baktim hakem hakkında hala kimse bir sey yazmamis.
Sosyal medyaya bakiyorum hicbir yerde hakem hakkında bir yorum goremiyorum.
Ulan bizim pasa macinda çamur sahada tartismali p6 yüzünden ortalığı darma duman etmisti adamlar, lobi mobi tweetleri atilmisti, nereye baksam pozisyon tartisiliyordu.
Tv’yi açtım az once 1 kanal bile konusmuyor hakemi.
2 penaltisi yendi trabzonun, forumda herkes troll pesinde hala, adamlar ittire kaktıra geliyor bu gazla seri yakalayacaklar. Günlerdir hakem algisi yapiyorlar hala daha sesimiz cikmiyor, buna forum bile itiraz etmiyor, 1 baslik bile acilmamis, basligi gectim mac topicinde bile hakem konusulmuyor

Arkadaşlar hakem diyorsunuz ama Ekuban 50.dakikada atılsa kimse bir şey diyemezdi. Bence hakemlik bir şey yoktu.

Özet izledim de 2 tane net penaltısı verilmemiş Trabzon’un. Burada FB’yi savunup hakemlik bir şey yok diyenler de ağır şüphelidir gözümde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TS 1 puan alabilse çok iyi olacaktı ama çokta bir şey değişmedi çünkü FB hakederek kazandı. FB bugün Denizli ile oynasa daha çok zorlanırdı ve hatta kazanamazdı ama TS hakikatten bitik durumda özellikle hücumda çoğalamıyorlar ve 1 kişinin ayağına bakıyorlar. Baker olmuş olsaydı Berat kazması yerine o zaman daha etkili bir TS izleyebilirdik.

Biz kendimize bakalım milli araya kadar müsaiy fikstürden 4x3=12 yapıp yolumuza bakalım FB'de BJK'de bu süreçte takılacak zaten.
XD

Geri
Üst Alt