SL 20/21 H:27 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 28 Şubat

Ne bu vakalar yav
Hiç mi önlem almadınız

Bu herif Erce mi Huseyin Turkmen mi?

Son düzenleme:

Gustavonunda yine MRi cekilecekmis. Irfan kadroda olur artik. Gustavoda ilk 11 olmaz ts karsi

Gustavo daha dönmemis

Hani Galatasaray macina yetisiyordu :ROFLMAO:
Irfan Can öyle .

Gustavosuz bunlar kötü !

ts'de kaleciden çok marlon önemli. Marlon yokken sol bek sıkıntı yaşıyor. Kaleci bir şekilde oyuna dahil olmadığı için önemli değil

nwakaeme'nin olması çok iyi. Rakip savunmanın kolay ileri çıkmasını engelliyor, top tutuyor,kart alıyor,faul alıyor vs

irfan olsada 11 olmayacakki onun bölgesinde memeli abaza var mhy var asıl önemlisi özil var

bunlar icin gustavo önemli o olmayınca 2.lig takımına dönüyorlar

Ben Fenerbaçenin bu maçı kazanacağını düşünüyorum.Herkes Göztepe yi yenip Trabzon'a takılmalarını bekliyordu ama tam tersi olacak. Çünkü fener Göztepe yi cepte 3 puan olarak görüp daha iki hafta sonra ki Trabzon maçını düşünmeye başlamışlardı. Hangi koşulda olursa olsun Trabzonspor fenerbahçe için her zaman kolay rakip. Çünkü en başta psikolojik olarak maçı kaybediyorlar. Fazla motive olup maçta elleri ayaklarına dolanıyor.

Bu arada Fener deplasmanda tek mağlubiyetini Antepten aldı.

Tisserand direkt etki etmişti hatalarıyla.

Antep topu %35 civarında kullanmıştı.

Ts ise Apo dönemi sadece biz yenildi ve o gün pas oyunu oynamıştık.

İki takımın da eksik yönleri çakışıyor, ilk golü bulan bayağı avantajlı olacak ya da 0-0 biter.

İrfan Özil dahil hepsinin yerine oynar. Ciddi ihtiyaçları var o tarz adama.
esasesn ihtiyac fazlası aldılar sırf bize kazık atmak icin ama ellerındekilerden 0 verim alıyorlar

irfan 10 oynayamıyor 8 de ise memeli abaza var yani 4 3 3 e gecerse o zaman anca yoks direkt 11 olacagını sanmam özellikle özili kesmeleri imkansız acun sürekli koça söylüyormuş neden oynamıyor diye gustavo memeli abaza irfan ortasahası olmazsa hertürlü irfan yedek bekler kahvesini icer neden bn buraya geldim der etrafında visca gibi bir kanat görmeyınce ekstra söver

Geri
Üst Alt