SL 20/21 H:27 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 28 Şubat

özil bu saatten sonra her maç 11 başlar. çünkü bunlar özili kesebilecek veya yedek bekletebilecek çapta bir camia değil.

özil >> fb

beni en çok keyiflendiren şey de, herifin döküldüğünü göre göre attığı yan pası felan övmeye çalışıyolar çünkü başlarında özili kesebilecek bir hoca olmadığını da biliyorlar xD

o yüzden fesh edene kadar bu mesut onbaşının sahada yürümesini izleyecekler puhahaha

ts her zaman can suyu olmuştur şikecilere ama bu sefer yarıştalar eğer saplarlarsa şikeciler havlu atar bu maçta

Nihat abinin devreye girecegi hafta olacak.

Fb handikapli kazandirilir.

Biz de FT ye hep ters gelen bakkal mesut la keltoşun atayacagi hakem bizi dogramaya cikacaktir.

Fener üçün birini alır çünkü Gustavo yok. Gustavo o takımın yarısı. Busefer fenere lis girecek diye tahmin ediyorum ediyorum. Bu tür kopma maçlarında busefer darmadağın olacaklar. Ekuban ve Nweakame oynarsa fenerden biri kesin kırmızı görür. Aha yazdım buraya.

rakip lazyo degilde başka bir takım olsaydı aynı akbil macındaki bahattin operasyonu benzeri olurdu adım gibi eminim ama lazyonun devlet destegide cok saglam

Avci Hocama selam olsun hic taktik teknige gerek yok kossunlar savassinlar acele etmeden sakin sekilde oynasilar her turlu maci alirlar

Ben de oglen, acaba Gustavo son kontrati icin tam iyilesmeden donmek istemiyor mu diye dusunmustum ama daha 2.5 sene daha sozlesmesi varmis.

Febe bugün lazyo maçının hazırlıklarına başlamış. Akıllara o soru geldi! Neden? 😂

Düşene bir tekme Trabzon da atarsa tadından yenmez

Geri
Üst Alt