SL 20/21 H:27 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 28 Şubat

ne olursa olsun ister iyi oynar ister kötü net penaltı şu pozisyon. nasıl vara çağırılmıyor kimden neden çekiniliyor.

memleketin karış karış toprağını söğüşleyen 5li çetenin bizzat transfer yaptığı takımdan çekinmek gayet insani bir şey aslında.

Bu şikeciler kadıköyde kaydığımız maçtan sonra ozanın ofsayt golü için o kadar algı yaptılar ki cücüye karşı meyvesini bu maçta aldılar. Tabii cücü de eyyamcı puştun önde gideni. Kendini affettirmek için fırsat buldu.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

avcı ve hakem faktörüyle yine sezon gitti derken hayata döndüler.

eksikleri de döndü pelkas falan. gustavo da döner haftaya. mesut'u yedeğe atmaya cesaret edip, caner gibi tümörleri de söküp atarlarsa bu hakemlerle son haftaya kadar ayakta kalırlar. bizim eksiksiz şekilde hem hakemleri de rakipleri yenmemiz gerek. bu sezon ligde net olarak fb şampiyon yapılmak isteniyor.

Bu sene şampiyon olamazsak hakem operasyonları ve bizim yönetim yüzünden olamayız bukadar net bu is

ULAN ZUMBA ZUMBA DİYE ORTALIĞI İNLETEN SERDAR RIDVAN AHMET KONUŞSANIZA LAN YÜZSÜZ KARAKTERSİZ AŞAĞILIK HERİFLER

ÇANTALARINIZ DOLDU TABİ NEYİ KONUŞACAKSINIZ?
GS ALEYHİNE OLSA TAM SAYFA MANŞET GİRİYOR HEPSİ. YİNE HEPİNİZİ ÜST ÜSTE KOYACAĞIZ.

Algıcıların bahaneleri de hazır. fb daha iyidi ve galibiyeti hak etti. Yüzde bir milyon olan penaltıyı 2 dakika bile konuşmazlar.

Valencia'nın pozisyonda oyuncu rakibine kasıtlı vurmuyor açıkcası. Ayrıca elleri de vücudunu geçmiyor. Kuvvetle muhtemel bizim aleyhimize verilirdi ama pozisyonun penaltı olmadığını düşünüyorum, en azından bizim aleyhimize verilse Marcao'nun Başakşehir penaltısından bile daha çok küfrederdim. Bugün ne hücumu, ne de savunmasıyla Trabzon puan filan hak etmedi işin doğrusu. Bunlardan hayır bekleyende kabahat zaten.
Kasıt ne alaka, her yüze gelen elde kasıt mı aranacak? 1000 tane yüze gelen elin 5-10 tanesi kasıtlıdır zaten, ama 1000’ine de faul cıkması lazım, he bile isteye kasıtlı p6 yaptıracak sanki. El yüze gelmis mi gelmis bos bos yorumlar yapmayin net p6 pozisyon.
Fb bu maci söke söke aldi orasi ayri

Ozanın pozisyonuna penaltı diyen bakasetas pozisyonuna penaltı demeyen adama fenerli denir. Adamlar bildiğin sosyal medyada ozanın pozisyonunun penaltı olduğunu tartışıyor hakemin emeklerini çaldıklarını idda ediyorlar.

Geri
Üst Alt