Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 70.102
- 59.772
- 4.843
tetikçi dürzü antalyanın penaltısını yedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç şaşmaz..ben ne zaman fb ye versen puan bile alamazlar...Şikecilere yüklü girdim iddaa da ..
Gram kurtuluşları yok bende yanacam onlarda
Totemin kralını yediler
Iyiki carpmis yoksa kesin verirler.Fenere verilen penaltida adamin eline carpmasa penalti vereceklerdi adam dokunmuyor cekiliyor adama vuran pelkas sansa ele carpmasa 3 puani almislardi nasil hakem bunlar anlamadim
Ona buna acıyalım da bize kim acıyacak geçen sene 5 metre farkla bekle gör uygulamaya çalışan mallar yüzünden kalecisiz kaldık kimse bize acımadı. Yada bile isteye maçı ne katlederken düşünsünler.Beyler hakeme sövmeyin adama acıdım çok üzüldüm nasıl bi baskıya uğradıysa şuurunu kaybetti maçta fenere nasıl puan aldırabilitim diye uğraştı, sonlara doğru da sinirleri tamamen bozuldu kontrolü kaybetti
Ben 2.5 üst dedim podolski nin yaptığı??Hiç şaşmaz..ben ne zaman fb ye versen puan bile alamazlar...
Salak podolski 1 puanı hediye etti yalının ÇOcuğuna
Renktaş ilk işaret ettiğinde belli oluyordu zaten. Futboldan anlamayanları spiker yaptıkları için bu tarz sorunlar çıkıyorpelkasa adamın ayagına basıyorsun dıye vermıs sarıyı el degil
Agzindan bal damlıyor renktaş, hadi inşAllah!şu an 1 beraberlik hakkımız doğdu.
ayrıca haftaya mağluplar. çok net bilgi.
SIRA SİZE DE GELECEK @BEŞİKTAŞPuan kaybedecekler. Beşiktaş'ta edecek.