SL 20/21 H:28 | Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor | MS | 4 Mart

tetikçi dürzü antalyanın penaltısını yedi.

böyle oynadığımız her 10 maçın 9'unu kaybederiz, bu herifler son dakika kaçan şebek gollerle bir şekil puan alıyorlar. tabii maçı oraya getiren etmenler ana bacı sövmekten başka şekilde ifade edilemez ama antalya'nın ayağına fırsat gelmesine rağmen son dakikada 2 gol kaçırması sinir bozucu bir hadise.

Fener bu maçı farklı handikaplı kazanır diyen arkadaşları sahneye alalım.

pelkasa adamın ayagına basıyorsun dıye vermıs sarıyı el degil

kızacaksınız söveceksiniz belki de ama bunları göze alıyorum jimnastik kulübü şampiyon olsa zerre üzülmem

Ah o son top Kral Poldinin soluna gelse maltay aglari dikiyordu

Beyler hakeme sövmeyin adama acıdım çok üzüldüm nasıl bi baskıya uğradıysa şuurunu kaybetti maçta fenere nasıl puan aldırabilitim diye uğraştı, sonlara doğru da sinirleri tamamen bozuldu kontrolü kaybetti
Ona buna acıyalım da bize kim acıyacak geçen sene 5 metre farkla bekle gör uygulamaya çalışan mallar yüzünden kalecisiz kaldık kimse bize acımadı. Yada bile isteye maçı ne katlederken düşünsünler.
Ne demişler acıma yetime gelir koyar götüne.
Beter olsunlar, rezil olsunlar.

IMG_20210304_210716.jpg

Allah asıl sen ve senin gibilerin belasını versin o**spunun fışkırttığı

Podolski onu kaçırdın be. 2 penaltıyı yedi yine hakem, var çağırmasa pelkas şerefsizinede penaltıyı vermişti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçı gene olarak izlemedim ama penaltı pozisyonlarını twitterdan gördüm. Bu kadar kollanmalarına rağmen bu haldeler. Hedefleri bizi şampiyon yapmamak

Geri
Üst Alt