SL 20/21 H:28 | Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor | MS | 4 Mart

Yav oldu bitti işte maç biteli 10 dk olmus hala yok nasil kacirdi yok bos kale yok 2 metre.
Hakeme odaklanin unutturmayin bugun olanları. Hayatımda ben boyle bir sezon izlemedim

Simdi bizimkilere ders olsun ciksinlar aslanlar gibi oynayip mucadele edip sivasi o sahaya gomsunler herkese bir sus desinler yoksa sivas macindaki kayipla sezon bizim icin biter ligin kader maci

Kuşlar belki kazanamadı ama ikinci yarı çok baskılı oynadı.
bu ligde dandik takımlara karşı bu şekilde libero olmadan full ofansif adamlarla çıkacaksın.
Bir şekilde golü atarsın zaten

Hakemin net yardımına rağmen kazanamadı fb hakem antalyanin bariz iki penaltısını vermedi ona rağmen kazanamadı fb dün fb bjk artık puan kaybetmez diyenler vardı gördünüz nasıl da kaybettiler daha hiçbir şey belli değil ipler bizim elimizde ama yaklaşık 20 yıldır bu ligi takip ederim bu sezonki kadar bir takımın kollandığı sezon görmedim resmen fbnin şampiyon olması için her koldan müthiş bi çalışma var ama Allah büyük başaramayacaklar inş ilahi adalet tecelli edecek biz şampiyon olacağız

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

antalya başkanı açıklama yapıyor

Ulan herifler bizi durdurmak için her türlü pisliği yapıyorlar, kendileri lehine her türlü kararları verdiriyorlar ama kazanamıyorlar. Bizi durdurup Beşiktaş’ı şampiyon yapmaya çalışıyorlar sanırım.

Geri
Üst Alt