SL 20/21 H:28 | Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor | MS | 4 Mart

Ersun Yanal Fenerbahçe yönetimine ''ben Erol Bulut'tan çok daha iyi hocayım, gördünüz 75 dakika pozisyon bile vermedik.Umarim bir gün tekrar Fenerbahçe'ye dönerim,o yüzden çok ihtiyacınız olan bir dönemde-12 hafta oynadığımız düzene ters de olsa-hem de takımım geride baskı yerken en önemli stoperi Naldo'yu çıkarıp yerine ileride top bile tutamayan extra bir forvet alıyorum..."
O dakikaya kadar poziyoncuk bile bulmayan Fenerbahçe biri gol olmak üzere toplam 5 net pozisyon buldu.Antalya da iki pozisyon buldu ama zaten önde olan takımdı ve kazanacağını bir maçı Boffen, Nuri ve Veysel'in extra mücadelesi ile berabere bitirdi.

Maçtan sonra böyleyim ne eksik ne fazla. :) tam 1 gündür bitkisel hayattaydım harika geldi bu sağol Antalya sağol Ersun.

vallahi kardeşim al benden de o kadar. Bak galatasaray yenilince

Kesinlikle tv açamıyorum.

Gscimboma giriş yapamıyorum elimde değil.

Hiç bir gazete okuyamıyorum.

Ekşi takip ederim kesinlikle açamıyorum. 2 gündür bitkisel hayattaydım. Kendimi sefirin kızına vurdum artık hesapla

Ama bu gerçekten çok iyi geldi şu an açtım spor programı izliyorum

Ne kadar Fenerli varsa Allah razı olsun keyfimizi yerine getiriyorlar

Dipnot:NKFVAS

Hakemin eti ne budu ne ki? Ben sahada aynı filmlerdeki gibi silah zoruyla kaçırılan birinin kaçırıldığını belli etmeye çalışan tedirgin birinin mimiklerini gördüm. 2010-2011 sezonu bu sezonun yanında yemin ederim püri pak kalır. Çok acayip şeyler oluyor
Cesur olmayan kim varsa bu yangına odun tasiyandir. Baskı mı var çıkar TV'ye açıklarsin burası Bangladeş değil kimseyi yanlız bırakmazlar. Hepintopu 1 sene maç almaz sonra düzen değişince başlardı almaya. Şimdi ne oldu kendileri düzenin parçası olmuş oldu ve olası bir futbol yikiminda aynı yolun yolcusu olarak gidecekler.

Ben ona yatma diyemem savunmada eksik feneri belki yakalarım diye bişeyler denedi nitekim poldi o bomboş pozisyonu atsa 1-2ydi
Bence yinede naldo cikmamaliydi hava topu alıyor adam. Tam lazım sıra sana. Yinede yanildim sayılır. Topcuları haysiyetliymis

Cesur olmayan kim varsa bu yangına odun tasiyandir. Baskı mı var çıkar TV'ye açıklarsin burası Bangladeş değil kimseyi yanlız bırakmazlar. Hepintopu 1 sene maç almaz sonra düzen değişince başlardı almaya. Şimdi ne oldu kendileri düzenin parçası olmuş oldu ve olası bir futbol yikiminda aynı yolun yolcusu olarak gidecekler.
Keşke olsa şu keşke. Sene sonu kapsamlı bi soruşturma olsa da hepsi sktr olup gitse

ersun yanal
ilhan palut
sergen yalcin
sa pinto
aykut kocaman
cagdas atan
riza calimbay

bunlar puan aldi, aldi yoksa fener digerlerini zaten her türlü yenecek
kaybedecek kadar yatmayan ersun'u tebrik ediyorum. varan 1 tamam. taktigi tutsaydi 5 atmisti. 3 net gol + 2 verilmeyen penalti güme gitti.

Geri
Üst Alt