SL 20/21 H:28 | Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor | MS | 4 Mart

Salak spiker hakemin ayağa basma hareketini el diye söyledi bu mallar da elden dolayi iptal olduğunu sanıyor ciddi ciddi
Onun öncesinde tekme atıyor sonra ayağa basıyor net kırmızı pozisyon. Izliyorlar zahmetle iptal ediyorlar

Ersun Yanal Fenerbahçe yönetimine ''ben Erol Bulut'tan çok daha iyi hocayım, gördünüz 75 dakika pozisyon bile vermedik.Umarim bir gün tekrar Fenerbahçe'ye dönerim,o yüzden çok ihtiyacınız olan bir dönemde-12 hafta oynadığımız düzene ters de olsa-hem de takımım geride baskı yerken en önemli stoperi Naldo'yu çıkarıp yerine ileride top bile tutamayan extra bir forvet alıyorum..."
O dakikaya kadar poziyoncuk bile bulmayan Fenerbahçe biri gol olmak üzere toplam 5 net pozisyon buldu.Antalya da iki pozisyon buldu ama zaten önde olan takımdı ve kazanacağını bir maçı Boffen, Nuri ve Veysel'in extra mücadelesi ile berabere bitirdi.
Görüşüne katılmıyorum reis.Naldo çıkması belki hata olabilir.Ancak antalya pozisyon vermeye başlamıştı naldo çıkmadan önce orgil hamlesi doğruydu.Ancak asıl problem Nuri'nin çıkmaması oldu orta sahada top tutamadı antalyaspor.Nuri çıksaydı antalya kazanırdı maçı.

O nasıl pozisyonmus harbiden, nasil penalti calmis ona la? Iyice artik zıvanadan ciktilar. Pelkas kirmizi kart alacagi yerde penalti almis ahahah
Dünya futbol tarihine altın harflerle yazılacak bir pozisyon.
Futbol hakemliğinde rezilliğin doruk noktası.
Metin Şentürk bile süzerdi bu pozisyonu.

ilk yarıda %100 penaltı pozisyonuna penaltı vermedi coktan maç 2-0 olacaktı.Yetmedi bizim muhammede verilen kırmızının aynı pozisyonda sarı verdi diyecek birşey yok artık.

Bu Doğukan ile Podolski nin kaçırdıkları pozsyonlar, o Amilton denen beceriksizin birkaç kontrayı hiç etmesi...

Bunların şike ortakları jimnastik kulübüne dikkat ederseniz
taraftarları hiç bunlara eyyamın kralı yapıldığında bir şey yazmaz sosyal medyada
Tam 1 şike ortaklığı . Birbirlerine verdikleri sus payı gibi

Görüşüne katılmıyorum reis.Naldo çıkması belki hata olabilir.Ancak antalya pozisyon vermeye başlamıştı naldo çıkmadan önce orgil hamlesi doğruydu.Ancak asıl problem Nuri'nin çıkmaması oldu orta sahada top tutamadı antalyaspor.Nuri çıksaydı antalya kazanırdı maçı.
Doldur bosalta ve yan topa dönen oyunda takımın en uzun boylu defans oyuncusu hem de stoperi(takımın merkezi ile kritik dakikada oynanmaz, kimyayı da bozan bir durum) çıkarmanın mantıklı bir açıklaması yok bana göre ha önde oynarım,pas yaparım desen bir mantığı var ama Antalya haftalardır böyle oynuyor;otobüsü çekiyor kale önüne ve poziyon vermeden maçı bitiyor.Hic denenmemiş bir şeyi skor üstünlüğünü de elde tutarken yapmak çok mantıksız... Oyundan çıkacak isim ise Amilton idi,illa ki Orgil, Podolski gibi forvetleri dolduracaksan takıma yine kenar ve forvet oyuncusu çıkarmak gerekirdi.Soyledigim gibi Antalya'nın böyle bir alışkanlığı yok.

Bunların şike ortakları jimnastik kulübüne dikkat ederseniz
taraftarları hiç bunlara eyyamın kralı yapıldığında bir şey yazmaz sosyal medyada
Tam 1 şike ortaklığı . Birbirlerine verdikleri sus payı gibi
2010-2011 onlara süper kupa maçını sormak lazım neden oynanmamış

Geri
Üst Alt