SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Zor macimiz kalmadi demistim dilimi..Her macimiz zormus..Hatay deplasman galibiyeti orter bunu baska turlu olmaz bu

Mohamed'in Kadıköy'de Alikoçspor'a sapladığı o şey baya acıtmış olacak ki acısı bugün dahi sürüyor.

Arkadaslar birakin oyunu moyunu, tamam Ardali yanlis 11 ama her macta hakeme karsi oynayamasin.
Ila bi yerde takilirsin bu cocuklarda insan. Kac Mac arka arkaya hakem
Hatalari hep bize. Digerleri koru bizi dogra. Ama Fatih Terim sag taraf kerem veya feg ile baslasak Rahat yenerdik orasi ayri.

Bu ligde şikecilerin olduğu her an şaibe hep olmuştur ama bugün art niyet aşırı derecede ön plana çıktı
Daha 2 gün önce bakasetasa penaltı verilmedi bu işin standartı ne kardeşim sarı kırmızı forma mı ??

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oynanan oyun ile hakemi ayırmak lazım. Devrede orta saha çıkarıp Falcao'yu almasıyla hocanın taktiksel olarak intihar ettiğini düşünüyorum. Ki kalan orta sahalardan Etebo da Gedson da iyi oynamıyordu. Hamle tutmadı, 2-0 oldu. Bu noktadan sonra ise hakemi konuşmamak mümkün değil. Hoca yanlış karar almış olabilir. Oyuncular kötü oynuyor olabilir. Ama cezasını sen hakem olarak kesemezsin. Mostafa'ya verilen kırmızının izahı yok. Emsal pozisyona bir tane kırmızı çıkmamış koca sezon. Yahu bu infazdır. Hadi öyle gördü diyelim. Trabzon Fener maçında VAR'da oturup aleni dirseğe penaltı için çağırmayan Cüneyt, burada kırmızıyı tekrar izle demiyorsa bunun adını forum kuralları içinde ben koyamıyorum.

Bugünkü Tetikçi Hakemin Düdüğünü Astırmak Gerek..

Üç dört gün sonra Var da görev alacaklar

Organizasyon yapılsın bir yürüyüş düzenlensin artık çok ciddiyim
Milleti kanser ettikleri yeter artık

Gedsonun çöp oyununu belhanda çöpüyle çzömek isteyen futbol dahileri çıkmış ortaya. Yav arkadaş ille de ikisinden biri iyi olmak zorunda mı? Belhanda 3 senedir çöp, gedson da geldiğinden beri çöp

Cüneyt Çakır tetikçi başı olarak 3 gün içinde 2 aynı hareket. Birinde penalti vermedi, birinde kirmizi verdi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazdık ettik ayrıca saplar geçeriz sokar çıkarırızcı tayfa aga neye güveniyorsunuz ne zaman şu forumda şöyle yorumlar görsem gümlüyoruz. Biz böyle düşünüyoruz herkes böyle düşünüyor Demekki hocasına kadar. Şu maçta hızlı dinamik oyunculara gerek varken boş arda ve boş gedsonla oynamaya devam ettik. Yazık yemin ederim yazık diş sıkıyoruz 4-5 haftadır saha da ne bok yediğimiz belli değil.

Ya bi git yürü bak işine.. defol git antu na
sakin ol yav. sakin, ironi yaptım. bazı üyeler ısrarla top mu oynadık hakemi eleştirelim diyor ya. halbuki hakemler sayesinde bizle eşit puanda olan fener sezon başından beri ligi oynadığı futbol ile domine ediyor. bjk desen winner sergen ile city gibi...

bu maç bizi şampiyonluktanda edebilir şampiyonda edebilir.bu maçı gerçekten ders olarak görürsek bize ALLAHın izniyle şampiyonluk getirebilir ,yok eğer tam tersi olursa malesef arka arkaya puanlar kaybedip yarıştan kopabiliriz.

terimde kendi hatalarını düzeltmeli oyuncularda neyi eksik yaptık üzerinde düşünüp düzeltmeli.bi maçla şampiyonda olunmaz şampiyonlukta kaçmaz final maçı değilse eğer.13 hafta var ve hala lideriz.hiç bişey gitmiş değil asıl yeni başlıyor herşey.

İNŞALLAH galiptir bu yolda mağlup,olduk bu akşam.

Böyle mağlubiyetler genelde bize hayırlı bi şekilde geri dönüş yapar, maç esnasında sövdüm mçvdüm ama şuan sakinleştim. Bu ligte daha çok sular akar, biz yeter ki daha kaybetmeyelim 4-5 maç kazanma serisi yakalayalım bi

serdaraziz rosier her hafta bunun mislisini yapıyo kart bile çıkmıyo

Geri
Üst Alt