- 1 Mayıs 2018
- 57.911
- 48.690
- 3.873
Hala hakem konusuluyor
inanilmaz
inanilmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Not alınacak kağıda, zihne yazık. Başkasına çıkmaz.Mohamedin kırmızısını not alın unutmayın, bugün ki hakemleri de not alın diğer haftalarda göreceğiz
İroninin sırası mı burnumuzdan solurken ?sakin ol yav. sakin, ironi yaptım. bazı üyeler ısrarla top mu oynadık hakemi eleştirelim diyor ya. halbuki hakemler sayesinde bizle eşit puanda olan fener sezon başından beri ligi oynadığı futbol ile domine ediyor. bjk desen winner sergen ile city gibi...
sarı üyeler ısrarla konuyu terim'e getirmeye niyetli
Konuşulur tabi. Fener maçında serdar aziz ve caner aynısını yaptı devam dediler, Trabzon da oldu penalti vermediler. Bize gelince kirmizi. Ayrıca kötü oynasak da konuşulsun hakem. Diğer takımlar nasıl baskı altına alıyor görüyoruz.Hala hakem konusuluyor
inanilmaz
Bizim burda gördüğümüzü hocam birde sen futbolcularına anlatabilen keşke..Bu maçlarda falan kesinlikle hata yapmamalıyız..
Hocamızın işin ciddiyetini ve hakemlerin genel tavrını anlatması gerek oyunculara
Yav bilader bas git şurdan küfür ettirme insanları sen ne anlatıyorsun biz ne konuşuyoruz?.Luyindamanın Kafayı yardı adam sarı kartı bile zor gösterdi hakem.Muhammedin kasti bir hareketi yok adam koşarak geliyor ankaragüçlü oyuncu dalıyor.Üç gün önce Trabzonda varda görev yapan cüneyt çakır niye hemen bizim maçada geliyor vara?Evet örneğin ben ve hepimiz biliyoruz ki haklıyım.
Maçı izlerken o kadar emindim ki vardan döneceğine pozisyonu görünce bunu kimseye izah edemezler.Sağa sola haber salmışlar geçen fenerin maçında var odasını dinlemişler konuşmaları.Bizim Başkan ve yönetim varsa bu maçın var konuşmalarını dinletsin.Özellikle o halil umut meler denilen orman çocuğu kırmızı karttan sonra var odasıyla konuştuğunda ne konuştuğunu söylesinler bakalım.mostafaya gösterilen kırmızı kart tarihin en kötü kararları listesinde benim için. sabit kola kosarak gelip kafa atan rakip en fazla sarı olmalıydı o bile fazla !
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi