SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

kırmızı kartı konuşuyor herkes ya penaltıya ne demeli????

15 cm yakınlıktan yere yakın bir açıklığa çarpıyor top resmen. yatacak yeriniz yok sizin. koçun paralı köpekleri iş başında...

hepinize inat şampiyon olacağız

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Linnes
Taylan
Kerem Feghouli Emre Onyekuru
Oğulcan
Sivas maçında gönlümden geçen 11, ama muhtemelen Donk, Etebo, Falcao/Babel, Arda, Ömer Bayram gibilerini izleriz.

Fatih hocanın nerede kaybettiği söyleyim Ahmet Çakar’ın güçlü bir Türkiye için sende varmısın dediğine cevap vermemesinin diyetini kaç senedir ödetiyorlar hoca ya biz de bazı şeyleri çok net görüyoruz o çağrıdan sonra ne olduysa oldu futbolda

Olası puan kaybını hatay deplasmanında bekliyordum bu maçda olması hem iyi hem kötü oldu.Gerekli dersleri çıkarıp Hatay'ın mutlaka yenip gelmeliyiz.

sakin ol yav. sakin, ironi yaptım. bazı üyeler ısrarla top mu oynadık hakemi eleştirelim diyor ya. halbuki hakemler sayesinde bizle eşit puanda olan fener sezon başından beri ligi oynadığı futbol ile domine ediyor. bjk desen winner sergen ile city gibi...
İroninin sırası mı burnumuzdan solurken ?

herifler 90+2'de gol yediğinde bile acayip panik yaptı. o ana kadar ceza sahasına giremezken bir anda üst üste top taşıdık ceza sahasına.

erken bir dakikada atabilsek 10 kişi ile bile dönebilirdi maç

inanılmaz kırılgan bir takım ile oynadık ama yenilmeyi başardık.

Çok üzülüyorum yemin ederim başım ağrıyor inşallah farkında değilizdir ama bu da bir kırılma maçıdır.Sağlık olsun hala lideriz her şey bizim elimizde

Rakip futbolcu Mohamed'in dirseğine kafa atıyor çok net bariz. Planlı ve kasıtlı bir kırmızı kart başka açıklaması yok tabii ki bu konuşulacak, hakem konuşulacak. Penaltıda tartışılır verilmeyen örnekleri var.

Hala hakem konusuluyor

inanilmaz
Konuşulur tabi. Fener maçında serdar aziz ve caner aynısını yaptı devam dediler, Trabzon da oldu penalti vermediler. Bize gelince kirmizi. Ayrıca kötü oynasak da konuşulsun hakem. Diğer takımlar nasıl baskı altına alıyor görüyoruz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhammedin dirseği gelmemiş ayrıca net olarak kolla

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanlız artık taraftarın bi el atması lazım şu tff mhk olaylarına.taraftar eskisi gibi ürkütücü değil sanki.bazen instagram gs hesaplarının hakemlerin doğramalarını rakiplere ise yardım yataklık ettikleri pozisyonları video şeklinde görüyorum.lakin tff mhk nın geri adım atacağı bi sosyal mecra darbesi hiç olmuyor.darbe derken fiziki şiddetten bahsetmiyorum.

sosyal mecralarda ciddi ve dikkate alınacak paylaşımlar.alenen yapılıyor ve devam ediliyor yapılmaya pislikler.bu kadarda rahat yapabilmeleri bizim taraftar olarak malesef aciz davranmamızdanda kaynaklı olabilir.

18-19da da gençlere yenilmiştik. Kesin kzanırız diyorduk o günde geldi alper ulusoy diye bi futbolcu saçma bi gol attı 1-0 kaybettik. O gün de diyorduk bu takımdan bişey olmaz bunlara yenilinir mi diye, sonuç ne oldu? Yine şampiyon olduk. Rahat olun bu seri elbet bitecekti sonsuza kadar gidecek değildi ama bu maçta olması biraz sinir bozdu. Gidip hatayda kaybetsen mesela bu kadar koymazdı ama sağlık olsun

Evet örneğin ben ve hepimiz biliyoruz ki haklıyım.
Yav bilader bas git şurdan küfür ettirme insanları sen ne anlatıyorsun biz ne konuşuyoruz?.Luyindamanın Kafayı yardı adam sarı kartı bile zor gösterdi hakem.Muhammedin kasti bir hareketi yok adam koşarak geliyor ankaragüçlü oyuncu dalıyor.Üç gün önce Trabzonda varda görev yapan cüneyt çakır niye hemen bizim maçada geliyor vara?

mostafaya gösterilen kırmızı kart tarihin en kötü kararları listesinde benim için. sabit kola kosarak gelip kafa atan rakip en fazla sarı olmalıydı o bile fazla !

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maçı izlerken o kadar emindim ki vardan döneceğine pozisyonu görünce bunu kimseye izah edemezler.Sağa sola haber salmışlar geçen fenerin maçında var odasını dinlemişler konuşmaları.Bizim Başkan ve yönetim varsa bu maçın var konuşmalarını dinletsin.Özellikle o halil umut meler denilen orman çocuğu kırmızı karttan sonra var odasıyla konuştuğunda ne konuştuğunu söylesinler bakalım.

Geri
Üst Alt