Olur tabi, olmalı da.Pek futbol, teknik taktik konuşmak istemiyorum ama Onyekuru bizim ilk 11 oyuncumuz olmalı mı, olabilir mi sence?
Kuru'nun özelliği belli, her maç 2-3 net pozisyona da giriyor en az.
Bu ara atamıyor ama atacaktır.
Olur tabi, olmalı da.Pek futbol, teknik taktik konuşmak istemiyorum ama Onyekuru bizim ilk 11 oyuncumuz olmalı mı, olabilir mi sence?
Veli bence gayet güzel açıklamışsın. Aşağı yukarı aynı şekilde düşünüyoruz. Bu hakem maçı oynatmaya yönelik, ufak temaslara faul çalmayan ve oyunu oynamaya çalışan takımın işine gelen bir hakem. Açıkçası şu an ligin en iyi hakemlerinden biri.kardeşim ben mi kendimi ifade edemiyorum anlamadım. yaptığı iki hata maçın sonucuna tesir etti kabul. ancak hızlı cereyan eden aksiyonlardı. birinde top arda'nın eline kabak gibi çarpıyor, bunu görüp verdi zaten penaltıyı. topun arda'nın kendi vücudundan çarptığını anlık görmemiş olabilir, onu var görecek. zaten bunun için gelmedi mi bu sistem?
diğerinde de mustafa'nın dirseği açık, adamın suratına geliyor, pozisyon çok hızlı, anlık, o çarpma anını görüp, dirsek attı sanmış olabilir. var'dan yavaş yavaş izleyince ankaragüçlü oyuncunun niyetini çözüyorsun. bunu da var'ın çağırması gerekirdi.
hata, olabilir. benim demek istediğim, kolay ikili mücadelelere faul çalmaması, eyyam yapmaması vs. adam net iyi niyetli ve temiz bir hakem.
Olur tabi, olmalı da.
Kesinlikle. Adam geldiği günden itibaren oynadığı tüm maçlarda ya skora etki etti, ya penaltı aldırdı, ya girdiği pozisyonun tamamlanması sonucunda gol bulduk, ya da net pozisyonlara girip kaçırdı. Pure hücum gücü.Olur tabi, olmalı da.
bildim vallahane bileiym antalya yenilmeycekmiş gibi geliyor içimdeki ses öyle.
İlginç bir dizilim olacak
Umarım kontra falan yemeyiz
Fegh belhanda tercih etmek lazımdı
mahir bey tam unutmustum derken tekrar hatirlattin su maci tesekkur ediyorum2. yarı başlarken bunu yazmışım, 55’te golü yedik kontradan
Çift forvete dönünce ortasaha eksik kaldı, dönen toplarda kontra yemeye müsait hale geldik
Gün gibi ortadaydı
Üstüne fırsat kollayan hakem, eksik ortasahada top kapmaya çalışan forvetimize kırmızıyı verdi hemen
Maç gitti
Bok gitti
Sampiyonluk maciyfi bu, sampiyonluk gitti